Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο υπεύθυνος συντήρησης του δήμου για τον τραυματισμό 8χρονης σε παιδική χαρά

Στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας κρατείται υπάλληλος του Δήμου Θεσσαλονίκης, μετά τον τραυματισμό της 8χρονης σε παιδική χαρά της Νέας Παραλίας της πόλης, την ώρα που έκανε τσουλήθρα.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, πρόκειται για τον προϊστάμενο του Τμήματος Συντήρησης Δημοτικών Κτιρίων και Κοινοχρήστων Χώρων της Διεύθυνσης Κατασκευών και Συντηρήσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο 62χρονος, ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και στο πλαίσιο της μήνυσης που κατέθεσαν οι γονείς της 8χρονης, στρεφόμενοι κατά παντός υπευθύνου, αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την αυτόφωρη διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι το 8χρονο κορίτσι έχασε το μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού της ενώ έπαιζε σε παιδική χαρά στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, στο ύψος της οδού Καλλιδοπούλου, το απόγευμα της Πρωτομαγιάς.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε το κοριτσάκι μαζί με τους γονείς του και τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου έπειτα από πεντάωρη επέμβαση οι γιατροί κατάφεραν να συγκολλήσουν το δάχτυλο της 8χρονης.