
Δύο πυροβολισμούς, έναν στο κεφάλι και έναν στην καρδιά, δέχτηκε νωρίτερα το θύμα της ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα Τρίτη έξω από τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ένα μαύρο τζιπ χωρίς πινακίδες ανέκοψε την πορεία άλλου οχήματος, στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες τουρκικής καταγωγής. Οι δράστες πυροβόλησαν τον συνοδηγό, προκαλώντας του τα θανατηφόρα τραύματα. Ο 39χρονος οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά και έχει ήδη καταθέσει στις Αρχές λεπτομέρειες για τη δολοφονική επίθεση.
Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει από το σημείο επτά κάλυκες, στοιχείο που υποδηλώνει ότι οι δράστες άνοιξαν πυρ με ιδιαίτερη σφοδρότητα.
Μετά τους πυροβολισμούς, οι δράστες εγκατέλειψαν το σημείο και διέφυγαν με το όχημά τους, ενώ οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο το μαύρο τζιπ να χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη ενέργεια και να έχει ήδη εγκαταλειφθεί ή καταστραφεί. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των ατόμων που επέβαιναν στο όχημα των δραστών.
Το περιστατικό συνέβη έξω από τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου. Φωτογραφικό υλικό από τη σκηνή δείχνει τρύπες από τις σφαίρες στο παράθυρο του συνοδηγού, επιβεβαιώνοντας τη σφοδρότητα της επίθεσης.
Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο το περιστατικό να σχετίζεται με διαφορές μεταξύ τουρκικών εγκληματικών οργανώσεων.