Θέρμο: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί , έξω από το κατάστημα της τράπεζας  Πειραιώς στο Θέρμο,  μετά από σχετικό κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής και Φορέων του Δήμου Θέρμου, με στόχο να αποφευχθεί το επικείμενο κλείσιμο που έχει αποφασίσει η διοίκηση Μεγάλου.

Έξω από το κατάστημα τοποθετήθηκε πανό, ενώ αρκετοί επιχειρηματίες του Θέρμου  αλλά και απλοί πολίτες, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην απόφαση της τράπεζας να βάλει “λουκέτο” στο κατάστημα.

Χαιρετισμό στην συγκέντρωση απηύθυναν ο Πανοσιολογιότατος π. Θεόκλητος Ράπτης,  ο Πρόεδρος του ΣΕΤΑΠ κ. Αδαμόπουλος, ο Γ.Γ του Συλλόγου Εργαζομένων Υπηρεσιών Τράπεζας Πειραιώς κ. Ισίδωρος Γκίλιας , ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Θέρμου κ. Ντρέλλιας Θεόδωρος , ο Γραμματέας του εργατικού Κέντρου Αγρινίου κ. Δημήτρης Δήμας, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Θέρμου κ. Γεώργιος Χριστόπουλος , ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Θεόδωρος Κασόλας, ο αρχηγός της Δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ» κ. Κωνσταντίνος Κουβαράς  και ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Αλέξανδρος Φέρρας.

Τέλος το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπυρίδων Κωνσταντάρας, ο οποίος τόνισε ότι είναι απόλυτα σύμφωνος με όσα ειπώθηκαν και υπογράμμισε την αναγκαιότητα να παραμείνει το υποκατάστημα ανοικτό.

Το παρόν στην κινητοποίηση έδωσαν οι σεβαστοί Πατέρες της τοπικής μας Εκκλησίας, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Θέρμου, Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θέρμου κ. Αλέξανδρος Σιαδήμας, Πρόεδροι και μέλη Συλλόγων και Φορέων της περιοχής, επιχειρηματίες και  απλοί πολίτες μικροί και μεγάλοι.

Δηλώσεις Δημάρχου Θέρμου: