Τhe Contrarian: Ποιός νοιάζεται για τέτοιες… μικρολεπτομερειούλες- Όχι όμως και εμείς, για σας…

 • Τhe Contrarian: Ποιός νοιάζεται για τέτοιες… μικρολεπτομερειούλες- Όχι όμως και εμείς, για σας (9&10.5.2021)

 • EΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ- ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ…

Τhe Contrarian: Ποιός νοιάζεται για τέτοιες… μικρολεπτομερειούλες- Όχι όμως και εμείς, για σας

 • Oλοι οι παικταράδες του ελληνικού χρηματιστηρίου τις σνομπάρουν ή τις σνόμπαραν γιατί δεν κάνουν ή δεν έκαναν χαρτιά, ενώ οι μεγαλοπενδυτές το πιθανότερον είναι να μην γνώριζαν τότε, καν ότι διαπραγματεύονται σε αυτό. Εσείς όμως οι μικροεπενδυτές του Χ.Α και φανατικοί αναγνώστες του μ/μ τις ξέρατε και τις ξέρετε απέξω και ανακατωτά…
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ προσφέρονται ή προσφερόντουσαν στον ΜΙΚΡΟΕΠΕΝΔΥΤΗ των ολίγων χιλιάδων ευρώ που ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ που διαθέτει ή διέθετε θέλει να βγάζει εξαιρετικές αποδόσεις εκμεταλλευόμενος τις τάσεις της εκάστοτε μετοχής.
 • Και ο οποίος μικροεπενδυτής με 5-6 τέτοιες κινήσεις μπορεί νόμιμα και τίμια να ανεβάζει το βιοτικό επίπεδο του στις τόσο δύσκολες ημέρες που βιώνουμε για τις γνωστές αιτίες. Και σε αυτόν τον επενδυτή ο μ/μ βγάζει το καπέλο και πάντα θα τον βοηθάει. Γι αυτόν άλλωστε νοιάζεται και για κανένα άλλον.
ΥΓ: Οι αγορές μας δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 1500 ευρώ ανά περίπτωση, άντε το πολύ τις 2.000 ευρώ αν σας “γυαλίζουν” στο μάτι.
 • ΕΚΤΟΣ κι αν αφορούν περιπτώσεις εταιρειών υπό εμφανή εν δυνάμει δυναμική, οπότε μπορείτε να ανεβάζετε το πλαφόν έως εκεί που δεν θα έχετε το παραμικρό άγχος…
ΥΓ1: Οι μετοχές δεν μπορούν να εκτιμώνται μόνον με βάση το p/e ή το p/bv… Η συνισταμένη της τιμής μίας μετοχής προσδιορίζεται από πολλές παραμέτρους.
 • ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εσωτερική αξία της μετοχής (intrinsic value): Στην εσωτερική αξία συμπεριλαμβάνονται και οι υπεραξίες (ή και οι υποαξίες) των παγίων στοιχείων του ενεργητικού της εταιρίας ή ακόμη και τα άυλα περιουσιακά της στοιχεία. Απ’ αυτό συνεπάγεται ότι ο υπολογισμός της εσωτερικής αξίας είναι δύσκολος και υποκειμενικός και γι’ αυτό η -με αυτή την έννοια- εσωτερική αξία δεν μπορεί να έχει ευρεία χρήση.

 • YΓ: Αποκλειστικά και μόνον για τους φίλους μικροεπενδυτές του μ/μ:

Έρχεται νέα σειρά… προϊόντων μετά την ολοκλήρωση της δημοσίευσης των αποτελεσμάτων χρήσης 2020 και των συμπερασμάτων που προέκυψαν από αυτές συνδυαζομένων με την εν δυνάμει δυναμική που είναι σε θέση να αναπτύξουν…

 • Μετά τις πρόσφατες ΒΥΤΕ, ΙΛΥΔΑ, ΔΟΜΙΚΗ, ΠΕΡΦ, ΕΛΑΣΤΡΟΝ, ΕΛΤΟΝ και των αναρίθμητων που είχαν προηγηθεί σε καιρούς μάλιστα χαλεπούς έως θλιβερούς, ο μ/μ σας ετοιμάζει νέα καλούδια. Βοηθάει και η τάση, οπότε αντιλαμβάνεστε.
 • Πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Τετάρτης 5/5/2021 θα σας δοθεί ολόκληρη 10άδα με τις παρατηρήσεις του κι ο καθένας σας με την τύχη-έμπνευση του.
TETAΡTH 5 MAIOY 2021- H ΔΕΚΑΔΑ για τους μικροεπενδυτές φίλους αναγνώστες μας
ΒΥΤΕ, ΚΟΡΔΕ, ΙΛΥΔΑ, ΓΕΒΚΑ, ΙΝΤΕΚ, ΕΛΤΟΝ, ΔΟΜΙΚΗ, ΜΟΝΤΑ, ΕΣΥΜΒ, ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ…
Η ΣΕΙΡΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ είναι τυχαία… ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ έχουν προηγηθεί σημαντικές αυξήσεις των τιμών τους, δεν τις κυνηγάμε…Φυσικά, δεν είναι οι μόνες. Ερχονται κι άλλες, όρεξη να έχετε και κυρίως χρήματα (χαχαχα)
 _________________________________
 1. ΒΥΤΕ, τιμή: 1,9000 (ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ από τα 0,7000)
 2. ΚΟΡΔΕ, τιμή: 0,3800 (ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ από τα 0,2000)
 3. ΙΛΥΔΑ, τιμή: 1,1000 (ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ από τα 0,2000)
 4. ΓΕΒΚΑ, τιμή: 1,0500 (ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ από τα 0,4000)
 5. ΙΝΤΕΚ, τιμή: 2,3000 (ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ από τα 1,0000)
 6. ΕΛΤΟΝ, τιμή: 1,6900 (ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ από τα 0,8000)
 7. ΔΟΜΙΚΗ, τιμή: 0,5200 (ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ από τα 0,1800 λίγο πριν βγει από την επιτήρηση)
 8. ΜΟΝΤΑ, τιμή: 0,3800 (ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ από τα 0,2500)
 9. ΕΣΥΜΒ, τιμή: 0,4600 (ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ από τα 0,2200, λίγο πριν βγει από την επιτήρηση)
 10. ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ, τιμή: 1,1000 (ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ από τα 0,3500)

ΟΛΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΛΥΘΕΙ – ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ από πολύ χαμηλότερα έως απίστευτα χαμηλά επίπεδα από τον μ/μ, με αποτέλεσμα πολλοί κωδικοί φίλων μικροεπενδυτών-αναγνωστών του να έχουν αναβαθμιστεί και να καλπάζουν κυριολεκτικά!

 • Αυτή είναι και η ικανοποίηση μας, πόσο μάλλον όταν ακόμη και στις πλέον μαύρες περιόδου της σύγχρονης ιστορίας του Χ.Α πάντοτε είχαν την δυνατότητα να είναι κερδοφόροι ο κόσμος να χαλούσε… Κάθε χρονιά…

Απλά, αναλογιστείτε…:

 • Profile, Entersoft, EpsilonNet, Space, Quest (blue chip πλέον) ΚΡΙ ΚΡΙ (blue chip πλέον)
 • ΣΩΛΚ (blue chip πλέον) ΕΛΚΑ (blue chip πλέον) ΕΥΠΙΚ, ΤΕΝΕΡΓ (blue chip πλέον),
 • AUTOHELLAS (blue chip πλέον), IKTINOS, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ (blue chip πλέον), ΕΛΒΕ
 • ΚΥΡΜ (εφυγε με 10πλασιασμό τιμής!) PAPERPACK (εφυγε με 20πλασιασμό τιμής!!)
 • Και τόσες άλλες, κόντρα σε… θεούς και… δαίμονες.
The Contrarian