Τελικά θα μας τρελάνει η Folli Follie με τα ψέματα της!

Μάθανε στα faux στην Folli Follie και δεν μπορούν να αποβάλουν αυτή την κακή συνήθεια.

Αφού κορόιδεψαν όλο τον κόσμο με τους ψεύτικους ισολογισμούς στην Ασία, αφού ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος δήλωσε με πρωτοφανές θράσος ότι δεν ήξερε τι υπέγραφε και ότι «για όλα φταίει ο μπαμπάς», τώρα του φταίει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η οποία, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Folli Follie  δε θέλει να κάνει τον έλεγχο η ΕΥ.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αντέδρασε άμεσα στην ανακοίνωση της Folli Follie για το θέμα του οικονομικού ελέγχου. Με ανακοίνωσή της, η ρυθμιστική αρχή υποστηρίζει ότι παρά τα σημαντικά ευρήματα της Alvarez & Marshal, η εταιρεία συνεχίζει να μη συμμορφώνεται. «Για το λόγο αυτό επαναλαμβάνει την απαίτησή της, η οποία είχε διατυπωθεί με σαφήνεια ήδη από τις 07.05.2018, για τη διενέργεια του πλήρους ελέγχου των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2017 από την ελεγκτική εταιρία που έχει ορίσει η Folli Follie AEBTE».

Συμπληρώνει δε ότι το αίτημα που υπέβαλε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου για έκτακτο οικονομικό έλεγχο σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της εν λόγω χρήσης. Για το λόγο αυτό προτάθηκε να διενεργηθεί από διαφορετική ελεγκτική εταιρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας – που δεν έχουν όμως διασταυρωθεί – η ΕΥ έχει παραιτηθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες. Και το ερώτημα που τίθεται είναι, αν ισχύει αυτή η πληροφορία, γιατί δεν έχει ενημερώσει την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η Folli Follie ως όφειλε αλλά καταφεύγει σε ψέματα δημιουργώντας μεγαλύτερη δυσπιστία στην αγορά;