Ταϊλάνδη: Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες από επίθεση σε εμπορικό κέντρο – Συνελήφθη ο δράστης

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν σε επίθεση με πυροβολισμούς μέσα στο πολυτελές εμπορικό κέντρο Siam Paragon της Μπανγκόκ, δράστης της οποίας φέρεται ότι είναι ένας 14χρονος. Ο ύποπτος συνελήφθη από την αστυνομία, ενώ την ανησυχία του εξέφρασε ο Ταϊλανδός πρωθυπουργός Σρέθα Θαβίσιν. «Είμαι ενήμερος για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Siam Paragon και έχω διατάξει την αστυνομία να διερευνήσει το θέμα. Κυρίως ανησυχώ για τη δημόσια ασφάλεια» έγραψε ο πρωθυπουργός στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X.

Η Κεντρική Υπηρεσία Ερευνών της Ταϊλάνδης ανήρτησε στη σελίδα της στο Facebook μια φωτογραφία ενός άνδρα που υποστηρίζει ότι είναι ο ένοπλος.

Στο εμπορικό κέντρο εκτυλίχθηκαν σκηνές πανικού: οπτικό υλικό, που δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί και ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύσωσης, δείχνει ανθρώπους, ανάμεσά τους και παιδιά, να βγαίνουν τρέχοντας από το εμπορικό κέντρο Siam Paragon και φρουρούς ασφαλείας να τους βοηθούν να φύγουν πριν ανακοινωθεί η σύλληψη του υπόπτου.