Τα ζεϊμπέκικα του Πατούλη την ώρα που καιγόταν η Ελλάδα

Δεν ξέρουμε αν ο μερακλης Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης χορεψε στο Ζαππειο και το ‘βρέχει φωτιά στη στράτα μου” την ώρα που καιγόταν η Ελλάδα, χανόταν περιουσίες και μετρούσαμε ήδη πέντε νεκρούς, αλλά σίγουρα έχει καεί η γούνα του.
Ο περιφερειάρχης Αττικής “συνελήφθη” να χορεύει στο τσακίρ κέφι Κατερίνα Στανίση. Με πλήθος κόσμου να τον… χειροκροτεί.
Ο ίδιος, προσπαθώντας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, υποστήριξε ότι ήταν «κακιά στιγμή» και παραδέχθηκε ότι ήταν «λάθος» ο χορός στην Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού, αλλά αυτή η συμπεριφορά έχει ενοχλήσει τα ανώτερα κλιμάκια της ΝΔ που κάνουν λόγο ακόμη και για απόσυρση της στήριξης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Σε ερώτηση  εάν το κυβερνών κόμμα θα συνεχίσει να στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Πατούλη για τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές τα στελέχη της Πειραιώς αναφέρουν ότι «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».
Δείτε το βίντεο με το ζεϊμπέκικο του Γ. Πατούλη

Η συγγνώμη κατόπιν…εορτής
Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Γιώργος Πατούλης αναφέρει:

«Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρησή μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκλησή τους.

Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη.

Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν, σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα».