ΣΥΡΙΖΑ: «Κεραμέως και Πλεύρης έχουν κάνει τα υπουργεία προεκλογικά τους κέντρα»

«Η αλαζονεία και η καθεστωτική αντίληψη των υπουργών του κ. Μητσοτάκη έχει φτάσει στο απροχώρητο» υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, σχολιάζοντας: «Πιστεύουν ότι το κράτος τούς ανήκει κι έχουν μετατρέψει τα υπουργεία σε προεκλογικά τους κέντρα».

«Η κ. Κεραμέως έστειλε email στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας, όπου καλούσε να ψηφίσουν τη ΝΔ, με αποτέλεσμα να την καταγγείλει η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Καβάλας. Ο δε κ. Πλεύρης, όπως αποκαλύπτει σήμερα η KONTRA NEWS, έστειλε email προς τις διοικήσεις των νοσοκομείων της Αθήνας για προεκλογική του συγκέντρωση. Αποκάλυψη που επιβεβαίωσε και ο ίδιος, προσπαθώντας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα» αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το λιγότερο που έχουν να κάνουν Κεραμέως και Πλεύρης είναι να παραιτηθούν σήμερα κιόλας από υπουργοί. Και όλα αυτά, ενώ είχε προηγηθεί ο κ. Θεοδωρικάκος που προωθούσε την υποψηφιότητά του από τους επίσημους λογαριασμούς του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη» συνεχίζει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Στις 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός θα πει “Ως εδώ!” στην καθεστωτική αλαζονεία της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη».