ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση να αφήσει τις γελοίες δικαιολογίες και να προμηθεύσει τους μαθητές με τα απαραίτητα»

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή την εικόνα των πέντε παιδιών χωριού της περιφέρειας που έκαναν μάθημα σε καφενείο άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, καλώντας την παράλληλα να προμηθεύσει τους μαθητές με τα απαραίτητα μέσα.

«Η ΝΔ έβγαλε χθες δισέλιδη ανακοίνωση για να πει πως τα πέντε παιδιά που προσπαθούσαν να κάνουν μάθημα στο καφενείο του χωριού μέσα από δύο κινητά τηλέφωνα ήταν fake news που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Δυστυχώς για τη ΝΔ και την κατάντια της κυρίας Κεραμέως και του κ. Μητσοτάκη, η απάντηση ήρθε από τον ίδιο τον κοινοτάρχη Πεύκης: Είναι στέλεχος της ΝΔ» αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί την κυβέρνηση να «αφήσει τις γελοίες δικαιολογίες και να αντιληφθεί ότι χιλιάδες οικογένειες σε όλη τη χώρα αδυνατούν να αντεπεξέλθουν παράλληλα στις ανάγκες τηλεκπαίδευσης και τηλεργασίας». «Το ελάχιστο που έχει να κάνει, σήμερα κιόλας, είναι να προμηθεύσει τους μαθητές με τα απαραίτητα μέσα» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.