Συνθήματα και μπογιές στο σπίτι του υπ. Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα από τον Ρουβίκωνα

Στο στόχαστρο του Ρουβίκωνα βρέθηκε ο υπουργός Περιβάλοντος, Κώστας Σκρέκας. Συγκεριμένα αργά το βράδυ της Πέμπτης, μέλη της οργάνωσης  πράγματοποίησαν παρέμβαση στο σπίτι του.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα έγραψαν συνθήματα με κόκκινη μπογιά στους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού και στη συνέχεια αποχώρησαν, δίχως να προκληθεί κάποιο επεισόδιο.

Με ανάρτησή τους στα κοινωνικά δίκτυα και με βίντεο, έκαναν γνωστή την πράξη τους και αναφέρουν τους λόγους που προέβησαν σε αυτή την κίνηση.

Γ.Οικονόμου: Καταδικάζουμε την επίθεση και τις πρακτικές που την υποκίνησαν 

«Το σπίτι του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα δέχθηκε σήμερα επίθεση από τους τραμπούκους του Ρουβίκωνα. Οι τραμπούκοι της οργάνωσης επικαλούνται για την φασιστική τους επίθεση κάποια από τα fake news που διακινούνταν, την ώρα της μάχης με τις φλόγες, προκειμένου να πληγεί η κυβέρνηση. Καταδικάζουμε την επίθεση αλλά και τις πρακτικές που την υποκίνησαν», δήλωσε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου για την επίθεση στο σπίτι του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα.