Συνέδριο ΠΑΣΟΚ : Η Γεννηματά καλεί Σημίτη, Παπανδρέου και… Βενιζέλο

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρακολουθούν την συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος της , Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017. Συνεδρίασε σε κεντρικό ξενοδοχείο υπό την προεδρία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κινήματος . ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ : Η Γεννηματά καλεί Σημίτη, Παπανδρέου και… Βενιζέλο

Τους πρώην προέδρους του ΠΑΣΟΚ καλεί στο Συνέδριο του κόμματος που θα διεξαχθεί στις 23 και 24 Νοεμβρίου η Φώφη Γεννηματά

Τους πρώην προέδρους του ΠΑΣΟΚ καλεί στο Συνέδριο του κόμματος που θα διεξαχθεί στις 23 και 24 Νοεμβρίου η Φώφη Γεννηματά.

Συγκεκριμένα, η Φώφη Γεννηματά απηύθυνε πρόσκληση για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ σε Κώστα Σημίτη, Γιώργο Παπανδρέου και Ευάγγελο Βενιζέλο.

Επιστολή στους πρώην προέδρους του ΠΑΣΟΚ

Πρόκειται για μια ιδιόχειρη επιστολή της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, όπως μετέδωσε το One Channel.

Το γεγονός της πρόσκλησης του Κώστα Σημίτη στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ δεν προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση, σε αντίθεση με τις προσκλήσεις που αφορούν τους πρώην προέδρους του ΠΑΣΟΚ που αποχώρησαν από το Κίνημα -ηθελημένα ή αθέλητα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και γιος του ιδρυτή του, δεν είναι καν μέλος του Κινήματος, αφού αποχώρησε για να ιδρύσει το δικό του κόμμα.

Ωστόσο, η μεγάλη έκπληξη από την Φώφη Γεννηματά έρχεται με την πρόσκληση του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, δεδομένου ότι η ίδια τον οδήγησε στην έξοδο του ΚΙΝΑΛ λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου.