Συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής εν όψει της 25ης Ιουνίου

Για τις 12.30 σήμερα Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Μιλώντας χθες Κυριακή στη συνεδρίαση της κεντρικής πολιτικής επιτροπής και της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, παρουσία υποψηφίων και στελεχών απ’ όλη την Ελλάδα, ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης έδωσε το σάλπισμα, όπως είπε, για ακόμη μία εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στις 25 Ιουνίου.

Με κεντρικό σύνθημα «Αλλαγή με Ασφάλεια», ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε: «Αυτό το αίτημα εκφράζει ο ελληνικός λαός και οφείλουμε να το ακούσουμε. Όμως το αίτημα για αλλαγή, δεν σημαίνει άλμα στο κενό. Δεν σημαίνει επικίνδυνους πειραματισμούς μακριά από τα πραγματικά δεδομένα της εποχής. Αν έπρεπε να το πω με δυο λέξεις, θα έλεγα “Αλλαγή με ασφάλεια για τον κάθε πολίτη”. Το ΠΑΣΟΚ θα είναι κάθε μέρα δίπλα σας. Η πολιτική μας προσπάθεια δεν θα εξαντλείται στο κοινοβούλιο, αλλά θα συνεχίζεται καθημερινά σε κάθε πεδίο της κοινωνικής ζωής».