Συνέχιση των κινητοποιήσεων και κάθοδο στην Αθήνα αποφάσισαν οι αγρότες – Συλλαλητήριο την Τρίτη

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι αγρότες στην παναγροτική σύσκεψη στη Νίκαια. Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, καθώς πλειοψήφισε η τάση των αγροτών που επιμένει στην ικανοποίηση όλων των αιτημάτων που είχαν τεθεί.

Τα αγροτικά μπλόκα ετοιμάζονται για ένα κοινό και ενιαίο μέτωπο, φτάνοντας μέχρι την πρωτεύουσα, για να διεκδικήσουν να ικανοποιηθούν το σύνολο των αιτημάτων τους.

Αν και οι αρχικές συζητήσεις έκαναν λόγο για διαδήλωση χωρίς τρακτέρ, τελικά αποφασίστηκε η κάθοδος των αγροτών και των κτηνοτρόφων με τα αγροτικά μηχανήματά τους, ενώ από αρκετές περιοχές -ειδικά της βόρειας Ελλάδας- θα ναυλωθούν λεωφορεία, όπως ακριβώς συνέβη και στην Agrotica, στη Θεσσαλονίκη.

«Καλούμε τους αγρότες σε μαζική συμμετοχή από τον Βορρά μέχρι τον Νότο. Ταυτόχρονα, θα κλιμακώσουμε σε τελωνεία, σε λιμάνια, χτυπώντας όλοι στην ίδια κινητοποίηση, για να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας» δηλώνουν οι αγρότες από τα μπλόκα και προσθέτουν: «Δεν έχουμε άλλο δρόμο πέρα από τον αγώνα μας, σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς».