Συναγερμός στην 116 Πτέρυγα Μάχης στον Άραξο – Αυτοκίνητο έπεσε στην είσοδο

Συναγερμός σήμανε τη νύχτα στη 116 Πτέρυγα Μάχης στο Αραξο, λόγω της παρουσίας αγνώστου στην περίφραξη του στρατοπέδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το tempo24, περίπου στη 1 τα ξημερώματα άγνωστος στάθμευσε το αυτοκίνητό του δίπλα από την 116 ΠΜ. Αμεσα κινητοποιήθηκε το στελεχιακό δυναμικό του στρατοπέδου και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ζήτησαν από τον άνδρα να αποχωρήσει, όμως εκείνος παρέμενε μέσα στο αυτοκίνητο και φώναζε διάφορα ακατάληπτα πράγματα. Οι αστυνομικοί αποφάσισαν να φέρουν ειδικό διαπραγματευτή, ο οποίος επί ώρες προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τον άγνωστο και να τον πείσει να αποχωρήσει. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονταν έως τις 5 το πρωί. Ωστόσο, τότε ο άνδρας απροειδοποίητα έθεσε σε λειτουργία του αυτοκίνητό του και αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς κατάφερε να φτάσει στην είσοδο του στρατοπέδου και με ταχύτητα να «καρφώσει» το όχημα στην πόρτα του.

Οι αστυνομικοί άμεσα ακινητοποίησαν τον δράστη και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο δράστης από την Αιγιαλεία, ηλικίας 47 ετών, είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική της Αθήνας. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο αυτοκίνητό του δύο κουζινομάχαιρα και ένα τσεκούρι.