Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια – Αρνήθηκε και πάλι τις κατηγορίες

Αρνήθηκε για ακόμη μία φορά κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τα Σεπόλια η μητέρα του παιδιού.

Η κατηγορούμενη, η οποία είναι προφυλακισμένη από τον περασμένο Οκτώβριο για την υπόθεση, κλήθηκε από την 33η ανακρίτρια που ερευνά την υπόθεση σε συμπληρωματική απολογία, καθώς -σύμφωνα με πληροφορίες- προέκυψαν νέα στοιχεία από την κλήτευση και νέων κατηγορουμένων τους οποίους αναγνώρισε ως κακοποιητές της η ανήλικη κόρη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπεράσπιση της 37χρονης μητέρας υπέβαλε αιτήματα στην ανακρίτρια προκειμένου να καταθέσει ενώπιόν της η ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ., η οποία έχει εξετάσει τη 12χρονη, προκειμένου να βεβαιώσει ότι η κατάθεση του παιδιού είναι αξιόπιστη και ειδικά ως προς το σκέλος της, όπου η ανήλικη αναφέρεται σε μη εμπλοκή της μητέρας της στην υπόθεση. Ακόμη, η υπεράσπιση ζήτησε από την ανακρίτρια να καλέσει για κατάθεση για τον ίδιο λόγο και την παιδοψυχολόγο που παρακολουθεί τώρα την ανήλικη.

«Η μητέρα ζήτησε εξηγήσεις για λογαριασμό του παιδιού της. Πώς είναι δυνατόν άνθρωποι που έχει κατονομάσει η κόρη της ότι την έχουν κακοποιήσει να είναι εκτός φυλακής και η ίδια, όταν η 12χρονη κόρη της δεν έχει αναφέρει το παραμικρό για εκείνη, να βρίσκεται εντός φυλακής» τόνισε ο εκ των δικηγόρων της μητέρας Απόστολος Λύτρας.