Σύλλογος Εργαζομένων ΕΑΕ: Η ιστορική απόφαση του Εφετείου δικαιώνει και τον δικό μας αγώνα

Η σημερινή απόφαση του Εφετείου που καταδικάζει δύο προνομιακούς συνομιλητές, φίλους και συνεργάτες του Κρις Σπύρου ως αρχηγούς εγκληματικής οργάνωσης, δικαιώνει τον αγώνα όλων των εργαζομένων για να φύγει αυτός ο άνθρωπος από την Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Ο Κρις Σπύρου δεν ήταν απλώς ο άνθρωπος που καταλήστεψε τα Ταμεία της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης. Ήταν αυτός που μαζί με μία μερίδα του παλιού Διοικητικού Συμβουλίου και μία ομάδα γνωστή σε όλους μας, προσπάθησε να αλλοιώσει τους σκοπούς και της προτεραιότητες της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης συνάπτοντας στρατηγικές συμφωνίες με την εγκληματική οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και τους ήδη καταδικασμένους εκπροσώπους της.

Ήταν ο άνθρωπος που έφερε στις αίθουσες του διδακτηρίου οπλισμένους τραμπούκους και οργάνωσε μαζί τους την επίθεση εναντίον 80 εργαζομένων.

Ήταν ντροπή για την Ελληνοαμερικανική Ένωση ότι είχε Πρόεδρο του ΔΣ τον Κρις Σπύρου. Ήταν ντροπή για την ΕΑΕ, οι εμφανίσεις του Παππά στην αίθουσα Άγγελος Κατακουζηνός και οι χαριεντισμοί του με τον Κρις Σπύρου.

Ήταν ντροπή για την ΕΑΕ ότι ο Κρις Σπύρου χρησιμοποιώντας την ιδιότητα του Προέδρου του ΔΣ ανακοίνωσε πολιτική συνεργασία του Σωματείου με τον Λαγό. Αυτός ο άνθρωπος και η ομάδα των ομοϊδεατών του προσπαθούν να επιστρέψουν στην ΕΑΕ.

Καλούμε όλους του εργαζομένους και μέλη της Συσπείρωσης σε εγρήγορση και επιφυλακή! Ο Σπύρου δεν πρέπει πάλι να ξεπλύνει τα αμαρτήματά του χρησιμοποιώντας την δουλειά μας!

Το ΔΣ της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ