Συγγνώμη στον Παρασκευόπουλο από την «Ομάδα Αλήθειας» για τον βιαστή από τα Πετράλωνα

Συγγνώμη από τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑΝίκο Παρασκευόπουλο για δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο βιαστής της καθαρίστριας στα Πετράλωνα είχε αποφυλακισθεί με δικό του νόμο, ζήτησε η «Ομάδα Αλήθειας».

«Κάναμε λάθος και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε. Αν δεν το αναγνωρίζαμε, θα ήμασταν ίδιοι με τους άλλους. Δεν είμαστε», αναφέρει η «Ομάδα Αλήθειας».

Πυρά από Ηλιόπουλο

«Η ΝΔ για να διαχειριστεί το νέο φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ με τον βιαστή στα Πετράλωνα που έχασε μέσα από τα χέρια της, διακινούσε πως είχε αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, εξαπολύοντας πυρά κατά της Νεάς Δημοκρατίας.
«Τελικά, ούτε με τον νόμο Παρασκευόπουλου είχε αποφυλακιστεί, ούτε με τον νέο Ποινικό Κώδικα, αλλά με τις ευνοϊκότερες διατάξεις του παλιού Ποινικού Κώδικα για την έκτιση ποινών και την υφ’ όρων απόλυση», προσθέτει ο κ. Ηλιόπουλος.
«Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό: Ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί τις συκοφαντίες του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ ή θα τον αποπέμψει;», καταλήγει.