Συγγνώμη, αλλά τίποτα δεν μας ενώνει- Ούτε καν η αντιμετώπιση του ιού…

  • Να μην προσβάλεστε από τα φιλοδωρήματα της κυβέρνησης στους ελεύθερους επαγγελματίες…

Να μην ρωτάτε, γιατί δεν έστειλε ένα αεροπλάνο της Ολυμπιακής Αεροπορίας τζάμπα με μια εντολή, #όπως_εκλογές, ο Χατζιδάκης να μαζέψει τα παιδιά από το Λονδίνο.
Την ξεπάστρεψε κι έκανε νοσοκομεία σε όλη τη χώρα ώστε να μην ζητιανεύει το νοσοκομείο Καστοριάς.

  • Να μην ρωτάτε για την διαθεσιμότητα και τις κρατικές ενισχύσεις σε ιδιωτικές αεροπορικές εταιρείες και για τις απολύσεις με SMS σε υπαλλήλους αεροδρομίων

Πόλα Ζουγανέλη


Να μην κάνετε δυσάρεστες ερωτήσεις στον τιτανοτεράστιο γιατρό που έχει αναλάβει την επικοινωνία της κυβέρνησης για #Covid19 διότι θα υψώσει την φωνή και δεν θα του βγαίνουν οι ψαλμοί. Άσε που δεν θα έχει τί να πει για την στελέχωση των νοσοκομείων και την επαρκή χρηματοδότηση για υγειονομικό υλικό. Να μην εκνευρίζετε τον μπούλη δίπλα του. Έχει να κτίσει μπράτσα.

  • Να μην ρωτάτε ποιός είναι ο σχεδιασμός της καλόγριας για τις πανελλήνιες. Να μην ψωνίζετε από την λαϊκή και τους παραγωγούς, να αφήσετε να καταστραφούν οι σοδειές και να μην υπάρχουν φρέσκα λαχανικά και φρούτα σε ένα μήνα.

Να ψωνίζετε μόνο σε σούπερ μάρκετ για να ελέγχεστε. Και μόνο με πλαστικό χρήμα/αέρα πατέρα. Να μην ρωτάτε γιατί γιός εφοπλιστή απασχόλησε στρατιωτικό ελικόπτερο για αεροδιακομιδή από το Αιγαίο, με ειδικό κουβούκλιο μεταφοράς που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά την ημέρα, για νοσηλεία στην Αθήνα κι η μάνα με τα τρία παιδιά στην Καστοριά έσβησε αβοήθητη.

  • Ούτε γιατί άλλοι μεγαλοσχήμονες βρίσκονται στον Ευαγγελισμό ασθενείς κι τα λιμά στο Σωτηρία. Να μην λερώνετε το διαδίκτυο με δυσάρεστες ειδήσεις.
  • Να παρακολουθείτε μόνο τηλεόραση που προπαγανδίζει για 11.000.000 ευρώ την πολιτική Μητσοτάκη.
  • Έντεκα εκατομμύρια που υπάρχουν για εφοπλιστές και παπαγαλάκια και δεν υπάρχουν για τεστς όπως ορίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Να στεναχωριέστε που κλείνουν ( και θα κλείσουν με το αόρατο χέρι της αγοράς, αν δεν υπάρξει κρατική επιδότηση ) φυλλάδες επειδή δεν πουλιούνται Κυριακή σε σούπερ μάρκετ,
Φυλλάδες που συστηματικά εξυπηρετούν συμφέροντα και χάνουν την δουλειά τους δημοσιογράφοι.

  • Δημοσιογράφοι που δεν έχουν βγει μία φορά στο δρόμο, έντεκα χρόνια τώρα να πούνε την αλήθεια για τα χάλια των κυβερνώντων. Κι έχουν και το θράσος να ζητούν κρατική επιδότηση για τις κωλοφυλλάδες. Ουστ. ΑΛΉΤΕΣ ΡΟΥΦΙΆΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΙ. Τσιράκια της εξουσίας και των ΜΚΟ.

Συγγνώμη, αλλά τίποτα δεν μας ενώνει. Ούτε καν η αντιμετώπιση του ιού. Εμείς σώζουμε ο ένας τον άλλον με απομόνωση και κοινωνικό αποκλεισμό, σε λίγο θα εξαρτώμεθα από κρατική ελεημοσύνη κι αυτοί διασπείρουν με πλήρη συνείδηση την ασθένεια σε υγειονομικούς. Έχοντας και το θράσος να ζητούν εθελοντές. Τώρα θα λογαριαστούμε.

  • Αύριο μπορεί να κολλήσω και να κολλήσω και την μάνα μου και να πεθάνω σε 17 ημέρες αβοήθητη. Αύριο μπορεί να μην αντέχει οικονομικά το κράτος και οι τράπεζες να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.

#Τώρα_θα_λογαριαστούμε.

ΠΟΛΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ