
Τα συγχαρητήριά του στην πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για την έγκριση του νέου Σώματος των Επιτρόπων εξέφρασε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι. «Εύχομαι στη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιτυχία στην ενίσχυση της ενωμένης Ευρώπης και στην ενίσχυση του ρόλου της ΕΕ ως παγκόσμιου ηγέτη. Προσβλέπουμε στη συνέχιση της παραγωγικής μας συνεργασίας σε βασικά ζητήματα της στρατηγικής ατζέντας Ουκρανίας-ΕΕ» ανέφερε στην ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.
Ταυτόχρονα, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι υπό την ηγεσία αυτής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, «η Ουκρανία θα επιτύχει τον απώτερο στρατηγικό της στόχο – την ένταξη στην ΕΕ».
* Tα παραπάνω σχόλια μπορείτε να τα διαβάσετε πρώτοι στο viber του mikrometoxos.gr
ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.
Ακολουθήστε το mikrometoxos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις