Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν είχε χθες Τρίτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η επικοινωνία έγινε με πρωτοβουλία του κ. Μπλίνκεν, ο οποίος τηλεφώνησε στον κ. Μητσοτάκη για να τον συγχαρεί για την εκλογική του νίκη.
Στη διάρκεια της επικοινωνίας ο κ. Μπλίνκεν σημείωσε ότι προσβλέπει στη συνέχιση της συνεργασίας με τη νέα ελληνική κυβέρνηση, τόσο διμερώς όσο και στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, ενώ ο πρωθυπουργός και ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών τόνισαν την ανάγκη να διατηρηθεί η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο.
* Tα παραπάνω σχόλια μπορείτε να τα διαβάσετε πρώτοι στο viber του mikrometoxos.gr
ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.
Ακολουθήστε το mikrometoxos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις