Στους αδερφούς Καλλιτσάντση “πακέτο” 4,17% της Ελλάκτωρ που κατείχε τo fund Horizon

Στους αδερφούς Καλλιτσάντση κατέληξε, σύμφωνα με πληροφορίες, το “πακέτο” του 4,17% της Ελλάκτωρ, που πέρασε σήμερα μέσω του Χρηματιστηρίου της Αθήνας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η πλευρά Καλλιτσάνση απέκτησε το 4,17% της Ελλάκτωρ που κατείχε το fund Horizon.

Συγκεκριμένα, οι αδερφοί Καλλιτσάντση απέκτησαν το 4,17% της κατασκευαστικής που αντιστοιχεί σε περίπου 7.350.000 μετοχές έναντι 2,15 ευρώ ανά μετοχή, με τη συνολική αξία της συναλλαγής να διαμορφώνεται στα περίπου 16 εκατ. ευρώ.

Πλέον, οι αδερφοί Καλλιτσάντση ελέγχουν απευθείας ποσοστό της τάξης του 27% της Ελλάκτωρ. Σημειώνεται ότι όταν εκδηλώθηκε για πρώτη φορά με σφοδρότητα η αντιπαράθεση μεταξύ των βασικών μετόχων της Ελλάκτωρ, το ποσοστό της πλευράς Καλλιτσάντση κυμαινόταν στο 12%.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τη δεύτερη μεγάλη αγορά “πακέτου” μετοχών που κατείχε fund από τους αδερφούς Καλλιτσάντση, καθώς είχε προηγηθεί στις 28 Ιουνίου η αγορά “πακέτου” 5,2% που βρισκόταν στα χέρια του Amber Capital, επίσης έναντι 2,15 ευρώ ανά μετοχή.