Στο σκοτάδι κράτησαν και σήμερα τους μικροεπενδυτές μετόχους τους οι απίστευτοι του Κέκροπα!

  • ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ!!
  • ΟΥΤΕ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΑ!!

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ και άλλοι ΧΑΜΠΑΡΙ…

ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ στο banks.com.gr

Με απώλειες στην χθεσινή συνεδρίαση η μετοχή της Κέκροψ. Στα 3,66 ευρώ, με απώλειες –3,68%και συγκριτικά αρκετές συναλλαγές ένδειξη πως ορισμένοι παίρνουν ένα μέρος από τα κέρδη τους. Στο +31,42% η απόδοση της μετοχής, σε διάστημα μηνός, προφανώς στη λογική της προεξόφλησης της θετικής απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών. Με θεαματική κίνηση από την αρχή του έτους, που διαμορφώνεται στο τριψήφιο (!) +190,48% (!!) και μία αποτίμηση που φθάνει πλέον στα 72,48 εκατ. Ευρώ.
  • Φθηνός ή ακριβός, τώρα ο Κέκροψ;
Εξαρτάται από τα σχέδια που έχει η διοίκηση της εταιρείας, δηλαδή Κόκκαλης- Περιστέρης, με τον όμιλο Ιντρακόμ (ελέγχει το 34,315% του μετοχικού κεφαλαίου) να ασκεί- επί της ουσίας- την διοίκηση της εισηγμένης παρά το ότι η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ελέγχει μεγαλύτερο ποσοστό του μετοχικού κεφαλαίου, με 37,22% .
Ρώτησα  έναν ισχυρό παράγοντα του real estate:
Πόσο θα μπορούσε να αποτιμηθεί η έκταση στα Τουρκοβούνια;
Η απάντηση του ήταν αφοπλιστική:
Όσο θέλουν οι μέτοχοι ανάλογα με τα σχέδια αξιοποίησης που έχουν στο μυαλό τους.
Δηλαδή;
Όλη η έκταση, των 292 στρεμμάτων που χαρακτηρίζεται χορτολιβαδική και ειδικότερα περί τα 190 στρέμματα που είναι -τελεσίδικα και αμετάκλητα_ αποχαρακτηρισμένα θα μπορούσε να πιάσει ακόμη και τα 120 με 140 εκατ.€.
    Ωστόσο το θέμα της εύλογης αποτίμησης εξαρτάται, πλέον, αποκλειστικά και μόνον από τους σχεδιασμούς των Κόκκαλη- Περιστέρη.  Θα παρουσιάσει άραγε η διοίκηση κάποιο σχέδιο σε εύλογο χρόνο;
Δεν μπορώ να σας απαντήσω γιατί από ένα γρήγορο ρεπορτάζ που έκανε άνθρωπος των…ψιθύρων δεν βρήκε να υπάρχει κάτι προς άμεση δημοσιοποίηση…
*****
ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΜΙΚΡΟΕΠΕΝΔΥΤΩΝ σε forum
  • Εμενα πάλι αυτό το κόκκινο γιατί μου φαίνεται σαν εκφοβισμός; Εκει στον Κεκροπα να ξερετε, εμεις μαριδα είμαστε. Τα πολλά εσεις τα έχετε. Αφηστε και κανα κόκκαλο στον κοσμάκη. Αφού το χαρτί είναι για πάνω. Μη το ταλαιπωρείτε.
  • Φαντασου και να μην ηταν θετικη η απόφαση!
  • Την ημέρα που βγήκε η απόφαση πάντως η μετοχή έγραψε -10% πριν κλειδώσει στο +30%. Τα τεράστια κέρδη όσων μπήκαν χαμηλά αλλά και η “τσιγγουνιά” πληροφόρησης προκαλούν μεγάλη διακύμανση τις μέρες που ανακοινώνονται νέα – δεν σημαίνει φυσικά αυτό ότι και σήμερα θα ανέβει.
  • Τι λενε οι εκτιμητές; 120 εκατ.;  για 292 στρέμματα; Που νομιζουν οτι ειναι, στην βουνοπλαγιά  του χωριού μου;
Print Friendly, PDF & Email