Στο ΠΙ και ΦΙ – από τον κόσμο του X.A και των Αγορών (18.11.2020)

ΠΡΩΙΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ: Mόνον με τα κέρδη 9μηνου η μετοχή τους διαπραγματεύεται με P/e 4,8. Στο 3 η σχέση Ev/ebitda στο… 9μηνο και ο δείκτης Netdebt/ebitda αρνητικός!!!!
ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΕΤΟΧΩΝ εμφανίζουν ανοδικές διαφυγές που ξεπερνούν το 50% σε διάστημα ολίγων εβδομάδων ή ακόμη και ημερών(!). Περί του πρακτέου, όλοι μεγάλα παιδιά είμαστε.
 
ΕΧΑΕ (απάντηση): Έχουν δρόμο μπροστά τους να διανύσουν. Χαμηλή αποτίμηση…

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ

 ΕΛΛΑΚΤΩΡ – απάντηση: Τρέχει όλο σχεδόν το ταμπλό, έχει κολλήσει και η τιμή… Γι αυτό. Αργότερα, κάνε με μάγο…. Μην ξεχνάμε, ότι έγραψε πορεία 0,5500 με 1,5500
>
> ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ: Νέα υψηλά πολυετίας, αλλά είναι πλέον από τα φθηνότερα χαρτιά στο ταμπλό του Χ.Α, αν όχι το φθηνότερο.
>
> ΕΛΒΕ: Στις 27/11 κόβει το δικαίωμα επιστροφής κεφαλαίου 0,2500 ευρώ ανά μετοχή. Έχει περιθώρια για τα 6,00 plus….
>
> ΠΑΙΡΗΣ: Με κ/φση κάτω των 5 εκατ. ευρώ, θα είναι της πλάκας κυριολεκτικά… Να είναι καλά (και) η κατερινιώτικη 100% θυγατρική του.
>
> ΕΣΥΜΒ (απάντηση): Αν το αναλάβει κανένα πολύ μικρό λόμπι (δεν χρειάζεται καν μικρό) μπορεί να το αναστήσει. Με κ/φση 2,4 εκατ. ευρώ και με δεδομένη πλέον την τάση της αγοράς.

 

ΛΕΩΝ ΔΕΠΟΛΑΣ


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

  • Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάσει νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

  • Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.