Στο ΠΙ και ΦΙ από το ταμπλό του Χ.Α – 28 Ιαν.2020

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Απλά, θα εναλλάσσονται οι εκάστοτε πρωταγωνιστές του…

ΚΥΡΙΟ: Το μόνο που κατορθώνει ο μυστήριος, είναι να του τρώνε κάθε λίγο και λιγάκι πολλές δεκάδες χιλιάδες κομμάτια. Αλλά δεν είναι και δικά του, για να στεναχωριέται. Εντολές εκτελεί.

ΟΠΤΡΟΝ: Νάτα μας και η κυρία στο +20% στα 3,7400 ευρώ. Οι παραπονούμενοι φίλοι αναγνώστες γιατί και δεν… έτρεχε(!) το χαρτί αλλά και δεν μπορούσαν να φύγουν, δεν έχουν πρόβλημα να τα δώσουν… Να ησυχάσουμε και από την… γκρίνια τους.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ: Αν τώρα η ΟΠΤΡΟΝ των ιδίων κ/φ των 3 εκατ. ευρώ αποτιμάται σε 12,5 εκατ, τότε η ΦΙΕΡΑ πόσο πρέπει να αξίζει; (στα 6,1 εκατ. τώρα με ίδια κ/φ τα διπλά).ΑΓΟΡΑ ΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ…

ΚΟΥΙΖ – ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ: Αν η SPACE αποτιμάται σε 37,5 εκατ. ο ΛΥΚΟΣ που έχει κ/φση 32 εκατ. ευρώ πόσο θα έπρεπε να άξιζε στο ταμπλό; Για όσους δεν μπορούν να το βρουν μόνοι τους, η σχετική ανάλυση-σύγκριση στη μεταμεσονύχτια αρμόδια στήλη.

ΣΣ: Αυτό δεν θέλουμε να το εκλάβετε ως αιχμή για την SPACE, που δικαιολογημένα αντιδρά βάσει των προοπτικών της και της διετούς υπνηλίας στο ταμπλό. ‘Αλλωστε, ο μ/μ είναι ο πρώτος που την ανέδειξε κάτω και από τα 1,2000 ευρώ από άλλο μετερίζι. Και πήγε η λεγάμενη στα 0,7000 και τα άκουγε κανονικά από τους ξερόλες.  Απλά, η περίπτωση της ΛΥΚΟΣ είναι κραυγαλέα… Kαι χωρίς την AUSTRIA CARD μάλιστα.

ΙΝΤΕΑΛ: Κάποιοι δεν θέλουν να (ξε)φύγει η τιμή της από το προκαθορισμένο 1,1000 ευρώ. ΟΜΩΣ δεν θα μπορούν εσαεί να το επιτυγχάνουν… Στο μεταμεσονύχτιο η απάντηση.

Print Friendly, PDF & Email