Στο ΠΙ και ΦΙ (1 & 2) – από τον κόσμο του ελληνικού χρηματιστηρίου (20/11)

ΦΙΕΡΑΤΕΞ: Τι να λέμε τώρα, κύριοι οι άνθρωποι, στα ίσα σε παίζουν!!! Εκθέτει και την ΝΑΥΠ… Καμμία σχέση, δηλαδή…

ΙΝΛΟΤ – άντε πάλι: “Μου διαμαρτύρονται” για τον… πόλεμο που κάνουμε στην μετοχή της. Βρε παιδιά, μη το παίρνετε κατάκαρδα… Πάντα θα είναι ζωντανή στο ταμπλό… Αφού έχει το δικό της πιστό και φανατικό παικτικό κοινό. Μάλιστα, όποιος πιάνει σωστά το δρομολόγιο βγάζει καλά μεροκάματα.

Και σημειώστε το εξής…: Ο ΟΤΕ θα χτυπήσει και σε άλλο γηπεδο. Χρειάζεται και θα πάρει την τεχνογνωσία της ΙΝΛΟΤ…

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΤΟΧΗΣ
 • ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΞΑΝΑ προς τα 0,4620 ευρώ
 • ΖΗΤΗΣΑΜΕ και το σχετικό γράφημα από τον πρύτανη του χάρακα (μας αρέσει να τον πειράζουμε, αλλά πραγματικά είναι ο άνθρωπος, εξαιρετικός άνθρωπος και επιστήμων)
 • ΙΔΟΥ ΤΙ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ
 • Το σημείο κλειδί είναι τα 0,4500 …Εαν τα σπάσει και κάτσει από πάνω είναι πολύ πιθανό να αλλάξει η τάση ανοίγοντας διάδρομο για τα 0,5700 ευρώ. Μετά από πολύ καιρό πάντως το Ichimoku Cloud θα δώσει αγορά…

Διάστημα Ελάχιστη τιμή Μέγιστη τιμή Μεταβολή %
7 ημερών 0,390 0,418 -2,70
30 ημερών 0,385 0,462 -5,37
3 μηνών 0,353 0,509 -20,70

****

ΕΚΤΕΡ: Φτιάχνει βάση στα πέριξ των 1,3000 ευρώ.

ΗΛΙΑΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ- FTSE25@2222: Και το stop κράτησε στο 2211 και ο ταλαντωτής διόρθωσε και δίνει και πάλι σήμα… ΕΛΕΩ ΟΤΕ

 

 

 

 

 

____________________

Στο ΠΙ και ΦΙ (1) – από τον κόσμο του ελληνικού χρηματιστηρίου (20/11)

ΣΠΑΝΕ πλάκα τα καινούργια αφεντικά του Χ.Α. Και κινούνται πολύ έξυπνα και επαγγελματικά. Πραγματικοί σατανάδες… Δύο τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα, πολύ πρόσφατα και τα δύο…

 1. Στην ΔΕΗ πρώτα με διάφορες ανακοινώσεις, δηλώσεις κ.λπ κ.λπ δημιούργησαν έντονα αρνητικό κλίμα. Πούλαγε ο λαός και αυτοί μάζευαν και μάζευαν. Μετά, την γύρισαν την κασέτα. Και το μάζεμα εγένετο κάτω από τα 2,0000 ευρώ…
 2. Στις ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ είδατε όλοι πως το χειρίστηκαν. Με τον ίδιο τρόπο, όπως με την ΔΕΗ…

ΟΤΕ: Δεν το γράψαμε χθες (!ΟΤΕ 19/11: Να μην εκπλαγείτε, αν γράψει προσεχώς και το “20” μπροστά από την τιμή του! Έχει τον άσο καλά φυλαγμένο, μπορεί να πάρει καιρό, αλλά οι καταθέσεις στις τράπεζες παίρνουν ZERO) προς δημιουργία εντυπώσεων… Μαζί με τον άσο θα βοηθηθεί έμμεσα και η ΙΝΛΟΤ(!!!!)… Να το δούμε κι αυτό!! Και εδώ που τα λέμε, γιατί όχι; Χιλιάδες οικογένειες τρώνε καλό ψωμάκι…

ΜΙΓ@0,1000 ευρώ: Αν με τέτοια τάση δεν μπορεί να βγάλει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ η μετοχή τους, τότε να σηκωθούν να φύγουν (black humor, σιγά μην φύγουν…) Ρήμαξαν τόσα χαρτοφυλάκια τόσα χρόνια και δεν μπορούν να τη ν κάνει να πάρει τα πόδια της ακόμη και τώρα που ανεβαίνει ο κάθε πεθαμένος. ΕΛΕΟΣ.

 • ΠΗΓΑΜΕ και εμείς να κάνουμε ένα μικρό δωράκι στους μικρο-traders, πάλι καλά που δεν χάνουν οι άνθρωποι.  ΕΠΕΙΔΗ όμως ήταν 48ωρου διάρκειας-επίδρασης παιχνίδι, πλέον, ας πράξουν κατά βούληση.

ΘΑ ΣΑΣ το ξαναγράψουμε… σε μερικές δεκάδες καλά, ποιοτικά έως και εξαιρετικά χαρτιά δεν έχουμε δει και πολλά, ακόμη. Κοινώς, θα γίνει της φίλης μας της Πόπης.

 • Μαζί με αυτά, οι χαρτογιακάδες με τα λευκά κολλάρα θα παίξουν γερά τα δικά τους.
 • Φυσικά, εμείς θα τα αγνοήσουμε, για να κοιμόμαστε ήσυχα…
 • Εδώ την βγάλαμε ζάχαρη στα μαύρα χρόνια, τώρα θα… φοβηθούμε;

ΤΑΜΠΛΟ: Εν ολίγοις…

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Μόλις τελειώσουν τα θεσμικά αδειάσματα, η μετοχή θα κινηθεί βίαια και επιθετικά. Μην ξεχνάμε, την δυναμική που θα αναπτύξει η απορροφηθείσα ΑΝΕΜΟΣ, τα νέα έργα που αναλαμβάνει ή ανέλαβε ο όμιλος και η σφιχτή πολιτική/διαχείριση της νέας διοίκησης.

ΒΥΤΕ: “Ευαγγέλιο” μας έχετε κάνει βρε παιδιά. Και οι ευθύνες μας μεγαλώνουν. Ποτέ δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη σας. Θέλουμε, να τους τα παίρνετε.

ΠΕΡΦ: Στο μπαούλο, στα χρόνια που έρχονται θα δούμε πράγματα εδώ…

ΙΝΛΟΤ- απάντηση: Σήμερα γράφουμε και καλό σχόλιο!!!

 • Μην… “φωνάζετε”, αλήθειες γράφουμε, δεν έχουμε κάτι προσωπικό, ούτε έχουμε ανάγκη από διαφημίσεις.
 • Σας απαντάμε με αυτόν τον τρόπο, γιατί το γράψιμο σας δείχνει πολύ καλλιεργημένο άτομο..
 • Χαιρόμαστε να λαμβάνουμε τέτοια μηνύματα.

ΦΙΕΡΑ: Φίλε μας, αν το ξέραμε δεν θα το γράφαμε; Και εμείς μείναμε κάγκελο με την κίνηση και τον τρόπο ανόδου της μετοχής.