Στο Δρομοκαΐτειο η 55χρονη που τραυμάτιζε μωρά σε εμπορικό κέντρο

Στο Δρομοκαΐτειο νοσηλεύεται η 55χρονη που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά σε εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έδωσε εντολή για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στην οποία υποβλήθηκε η γυναίκα, η οποία κατηγορείται για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί του Δρομοκαΐτειο έκριναν ότι η 55χρονη χρήζει νοσηλείας και για το λόγο αυτό αποφάσισαν τον εγκλεισμό της.
Στις 25 Ιουλίου η δίκη της
Για τις 25 Ιουλίου 2018 αναβλήθηκε η δίκη της 55χρόνης γυναίκας η οποία συνελήφθη με την κατηγορία ότι χαράκωνε μωρά σε εμπορικά κέντρα των νοτίων προαστίων.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της συνηγόρου των τριών μητέρων που δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής στο Δικαστήριο, να υποβληθεί η 55χρονη σε συμπληρωματικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πάσχει από κάποιο μεταδοτικό νόσημα.

Νωρίτερα, αστυνομικός είχε ενημερώσει τους δικαστές του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας πως η γυναικα νοσηλεύεται για εξετάσεις στο Δρομοκαΐτειο, καθώς οι γιατροί έχουν ζητήσει να παραμείνει για 48 ώρες για παρακολούθηση.

«Με κατηγορούν άδικα»
Kατά την προσαγωγή της στο Αυτόφωρο όπου έχει παραπεμφθεί να δικαστεί, η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και δήλωσε ότι είναι μητέρα και λατρεύει τα παιδιά.

«Δεν έχω κάνει τίποτα. Με κατηγορούν άδικα. Με έχουν καταταλαιπωρήσει. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο» είπε στο δικαστήριο προσθέτοντας: «Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Ντρέπομαι για τη θέση που βρίσκομαι. Ούτε μυρμήγκι δεν έχω πειράξει».