Στην Κρήτη η Διοίκηση της Alpha Bank – Δέσμευση για στήριξη επιχειρήσεων και μικρομεσαίων

Την δέσμευση της Alpha Bank να στηρίξει την προόδο των επιχειρήσεων στη χώρα μας, όχι μόνον των μεγάλων αλλά και των μικρομεσαίων συνεχίζει να τηρεί η διοίκηση της Τράπεζας.

Από σήμερα η Διοίκηση της Alpha Bank βρίσκεται στην Κρήτη  με επικεφαλής τον CEO Βασίλη Ψάλτη και τη συμμετοχή των Γενικών Διευθυντών Wholesale Banking Γιάννη Εμίρη, Retail Ισίδωρο Πάσσα και Ανθρώπινου Δυναμικού Φραγκίσκης Μελίσσα, καθώς και των Διευθυντών Εμπορικής Τραπεζικής, Επιχειρηματικών Κέντρων, Μικρών Επιχειρήσεων και Δικτύου Καταστημάτων της Τράπεζας.

Πρόκειται για τον τρίτο, κατά σειρά, κύκλο συναντήσεων της Διοίκησης της Τράπεζας με εκπροσώπους της ελληνικής επιχειρηματικότητας, καθώς είχαν προηγηθεί οι επισκέψεις σε Βόρεια Ελλάδα και Θεσσαλία.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, η πολυπληθής αποστολή της Alpha Bank θα επισκεφθεί το σύνολο των νομών της Κρήτης προκειμένου να συνομιλήσει δια ζώσης με τις ελληνικές επιχειρήσεις τόσο για την διαχείριση της τρέχουσας συγκυρίας όσο και για την ενεργοποίηση νέων επενδυτικών σχεδίων, μέσα και από την αξιοποίηση των διαθέσιμων κοινοτικών χρηματοδοτικών εργαλείων.

Η προσοχή, δε, της Τράπεζας δεν στρέφεται μόνον στους «μεγάλους» επιχειρηματικούς ομίλους του νησιού αλλά επεκτείνεται στις μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις, με περισσότερες από 135 συναντήσεις να έχουν ήδη προγραμματιστεί.