Στην Ευελπίδων ο προπονητής για την κακοποίηση της 11χρονης αθλήτριας πριν από δέκα χρόνια

Τις κατηγορίες για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια σε βαθμό κακουργήματος αντιμετωπίζει ο 38χρονος προπονητής, ο οποίος συνελήφθη μετά το ένταλμα που εξέδωσε σε βάρος του η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για το θέμα της 11χρονης αθλήτριας.

Ο 38χρονος προπονητής έφτασε από τη Σάμο στην Αθήνα και αναμένεται σήμερα να περάσει το κατώφλι της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Νίκος Στεφανάτος που διενεργεί τη σχετική προκαταρκτική εξέταση τα τελευταία 24ωρα έλαβε καταθέσεις από την αθλήτρια και τους γονείς της.

Σημειώνεται ότι ο 38χρονος δεν αποδέχεται τον όρο «βιασμός», υποστηρίζοντας σε τηλεοπτική συνέντευξή του ότι είχε σχέση με την 11χρονη και μάλιστα ότι ήθελε να την παντρευτεί. Παραδέχτηκε τη σεξουαλική επαφή με την τότε ανήλικη, την οποία όμως, δεν θεωρεί λάθος, ισχυριζόμενος ότι σκόπευε να κάνει μαζί της οικογένεια: «Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη “βιασμός”, γιατί η λέξη “βιασμός” πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. Όταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω ότι υπάρχει βιασμός. Απεναντίας, τα συναισθήματα που είχα και είχαν εκδηλωθεί και είχαμε συμφωνήσει ότι όταν μεγάλωνε λίγο ακόμα να παντρευτούμε».

Από την πλευρά της η τότε 11χρονη ανέφερε: «Βιασμός με όλο το νόημα. Ήμουν τότε 11 χρόνων. Ήμουν σε σοκ και αντί να με στηρίζουν, ήθελαν να με καταστρέψουν… Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Απλά, δεν ήθελα να το περάσει και η οικογένειά μου τότε».