Στην ανακρίτρια απολογείται ο 38χρονος προπονητής για τον βιασμό 11χρονης αθλήτριας

Ενώπιον της ανακρίτριας βρίσκεται ο 38χρονος προπονητής, ο οποίος καταγγέλλεται για τον βιασμό αθλήτριας όταν εκείνη ήταν 11 χρόνων, προκειμένου να απολογηθεί για τις βαριές κακουργηματικές κατηγορίες που τον βαρύνουν.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε από αστυνομικούς λίγο μετά τις 9.30 το πρωί στο γραφείο της 16ης τακτικής ανακρίτριας, προκειμένου να αντιτάξει τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς του μετά την κατάθεση της 20χρονης σήμερα αθλήτριας και των γονιών της στον εισαγγελέα που ερευνά τις καταγγελίες της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου για βιασμό που υπέστη το 1998 από παράγοντα της ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας.

Ο 38χρονος είναι αντιμέτωπος με τρεις κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες, δύο εκ των οποίων αφορούν ανήλικο θύμα. Το κατηγορητήριο που συντάχθηκε σε βάρος του αφορά βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια, κατηγορίες που ο ίδιος αρνείται ισχυριζόμενος πως είχε σχέση με την ανήλικη το επίμαχο διάστημα αθλήτρια.

Η ίδια η παθούσα στην κατάθεσή της στον εισαγγελέα όχι μόνο κατήγγειλε βιασμό από τον τότε προπονητή της, αλλά υποστήριξε ότι ο 38χρονος την απειλούσε αν μιλούσε για όσα συνέβαιναν σε βάρος της.