Mε τον πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ, ο οποίος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο, θα συναντηθεί αύριο Τρίτη ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.
Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας θα φτάσει αύριο Τρίτη, νωρίς το απόγευμα, στην Κύπρο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.
Μετά τη συνάντησή τους θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας, κατά τη διάρκεια του οποίου θα συζητηθούν θέματα που άπτονται της ευρωπαϊκής ατζέντας, εν όψει και της ανάληψης της προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε. από την Ισπανία την 1η Ιουλίου 2023.
Κατά τις συνομιλίες, ο κ. Χριστοδουλίδης θα ενημερώσει τον Ισπανό πρωθυπουργό για την πρότασή του για ενεργότερη εμπλοκή της Ε.Ε. στο Κυπριακό με στόχο την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.
* Tα παραπάνω σχόλια μπορείτε να τα διαβάσετε πρώτοι στο viber του mikrometoxos.gr
ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.
Ακολουθήστε το mikrometoxos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις