Σταματήστε να τσαντιροποιείτε το άστυ και στελεχώστε τα νοσοκομεία- Ελεος κάπου!

Βγήκε και ο Χαρδαλιάς να μας πει ότι επειδή αυξήθηκαν τα κρούσματα, 70 ενεργά κρούσματα στη χώρα στους 171.138 ελέγχους στα σύνορα, για γέλια δηλαδή, υποχρεωτική μάσκα σε όλους τους κλειστούς χώρους.
  • Ακούστε κ. Χαρδαλιά μου!
Στη γειτονιά μου κινδυνεύουμε από φυματίωση, χολέρα, πανούκλα, ελονοσία, ψώρα και κοριούς. Ο κορονοϊός είναι το λιγότερο που μπορούμε να πάθουμε. Κανονικά εμείς δεν πρέπει να κυκλοφορούμε μόνο με μάσκα έξω, αλλά με στολή αστροναύτη.
Για τα αυξημένα κρούσματά στην Αττική να ρωτήσετε τον Μηταράκη που έχει κουβαλήσει στην Αθήνα όλη την Μόρια και τον κ. Χρυσοχοϊδη που παρά τις καταγγελίες για διαμερίσματα τίγκα στους λάθρο απαξιοί και να ασχοληθεί με το θέμα. Για το Υγειονομικό δεν σας λέω, γιατί αυτό είναι απασχολημένο με το να κυνηγά τους Έλληνες για ανοησίες. Στους άλλους έχει επιλεκτική όραση και δεν βλέπει την μπίχλα.
Για να λιάζονται οι προστατευόμενοι της κυβέρνησης εμείς πρέπει να κυκλοφορούμε μέσα στον καύσωνα με κλειστές τις αναπνευστικές οδούς, να σκάσουμε κοινώς, για να περιφέρεται όλη η Ασία και η Αφρική ανέμελη σε πλατείες και πολυκατοικίες.
Νομίζουν ότι η μάσκα είναι παιχνιδάκι. Το βρήκαμε τώρα. Μάσκα και μάσκα. Καμία μάσκα.
  • Έγινε το Κράτος και πατερούλης γιατρός να “φροντίζει” με γελοίους περιορισμούς την υγεία μας.
Όποιος έχει θέμα, να φορέσει τη μασκούλα του. Εγώ προσωπικά αισθάνομαι ότι περισσότερο μολύνομαι με την μάσκα, την οποία την πιάνω και όπως να’ναι, μπαίνει στην τσάντα μου, άλλα μικρόβια εκεί, ακουμπάει μετά στο πρόσωπο μου, στο οποίο κανονικά δεν θα είχα ακουμπήσει τα χέρια μου. Δεν μας παρατάνε λέω εγώ;
  • Θέλετε να φροντίσετε την υγεία του πληθυσμού;
Σταματήστε να τσαντιροποιείτε το άστυ και στελεχώστε τα νοσοκομεία.
Ελεος κάπου!
Ελένη Παπαδοπούλου (FB)