Στα… τέσσερα στους γερμανούς, κότες λιράτες στους ιταλούς και τζάμπα μάγκες νταβατζήδες στις 4 ελληνικές τράπεζες

Κότες λιράτες στους Ιταλούς και στις τράπεζες τους…

Ατελείωτη κυβίστηση στα 4 απέναντι στην γερμανική ιλαροτραγωδία της Deutsche Bank!!

Και τζάμπα μάγκες νταβατζήδες απέναντι σε 4 ελληνικές τράπεζες που πληρώνουν το έγκλημα του Βαγγέλη Βενιζέλου!!

Ποιοι; Μα φυσικά, ποιοι άλλοι από τους τεχνοκράτες της ΕΚΤ και την μεγάλη… νυφίτσα.

Κάθε σχέδιο απορρίπτεται, καμμία βοήθεια δεν δίνεται, εφευρίσκουν διαρκώς νέες απαιτήσεις και ζητούν την λήψη μέτρων που αφορούν αποκλειστικά τις δικές μας τράπεζες, ενώ αδιαφορούν και παραβλέπουν τεράστιες παρατυπίες και παραβάσεις κάθε οικονομικής έννοιας και ηθικής σε τράπεζες άλλων χωρών.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι μας πέταξαν έξω από το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης το οποίο το χρησιμοποίησαν κυρίως για… (να μην γράψουμε καλύτερα τις υπόλοιπες λέξεις)

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΥΓ: ΦΥΣΙΚΑ πάντα θα θυμόμαστε ότι η Ελλάδα χρεοκόπησε τεχνηέντως εντός ευρώ μετά από επιταγή των ξένων funds και με τη βοήθεια του εγχώριου πολιτικού προσωπικού. Άλλως δεν μπορεί να εξηγηθεί γιατί ο Βενιζέλος και η παρέα του έστησαν το χειρότερο PSI όλων των εποχών και έβαλαν τη χώρα στο αγγλικό δίκαιο παρά το γεγονός ότι υπήρχαν αντίθετες εισηγήσεις.

  • Οι κ.κ Παπαδήμος και Βενιζέλος αφού συνέτριψαν τα ασφαλιστικά ταμεία και τους μικρομολογιούχους, υπέγραψαν το αγγλικό δίκαιο για τις αξιώσεις των δανειστών μετατρέποντας τη χώρα σε αποικία χρέους.

ΥΓ1: Απορίας άξιον για ποιο λόγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ως υπουργός Οικονομικών, πήρε την απόφαση να προχωρήσει στο PSI και να εντάξει τη διαδικασία στο Αγγλικό Δίκαιο, υποθηκεύοντας την ανεξαρτησία της χώρας και τα περιουσιακά της στοιχεία (έσοδα από ενέργεια, αποθέματα χρυσού, πλουτοπαραγωγικές πηγές) παρά τις αντίθετες προτάσεις της αμερικανικής εταιρείας συμβούλου, που προσέλαβε και πλήρωσε για να εξασφαλίσει τα ελληνικά συμφέροντα.

  • Για όσους δεν έχουν καταλάβει, με την υπαγωγή της χώρας στο Αγγλικό δίκαιο σε περίπτωση πτώχευσης, η Ελλάδα θα έπρεπε να πληρώσει το χρέος της στους δανειστές, σε ευρώ παρά το γεγονός, ότι σε περίπτωση ενδεχόμενης επιστροφής της σε εθνικό νόμισμα, η χώρα θα είχε επιστρέψει σε ένα σημαντικά υποτιμημένο εθνικό νόμισμα.
Print Friendly, PDF & Email