Στα ράφια έμειναν τα αυγά Kinder – Κατέρρευσαν οι τιμές λόγω των κρουσμάτων σαλμονέλας

Στα ράφια έμειναν φέτος τα αυγά Kinder καθώς οι κατανάλωτές έβλεπαν και δεν αγόραζαν, αφού ο θόρυβος που δημιουργήθηκε προβλημάτισε αρκετους υποψήφιους αγοραστές.

Μπορεί να συγκεκριμένα αυγά να είναι ιδιαιτέρως εκλυστικά τοσο για τη γεύση όσο και για το παιχνίδι που περιέχουν, φέτος όμως τα κρούσματα σαλμονέλας που παρουσιάστηκαν σε χώρες της Ευρώπης έκαναν τους καταναλωτές να στραφούν σε άλλες μάρκες.

Πριν λίγες μέρες ο ΕΦΕΤ (Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων έδωσε εντολή να αποσυρθεί το σύνολο των προϊόντων Kinder Schokobons και Kinder Surprise Maxi των 100 gr, ανεξαρτήτως παρτίδας, λόγω πιθανής παρουσίας σαλμονέλας, και στα ράφια παρέμειναν προϊόντα της εταιρείας που δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα υποψίας παρουσίας σαλμονέλας.

Είναι χαρακτηριστικό οτο η εταιρεία εν μέσω γιορτών αναγκάστηκε να ρίξει την τιμή για να προσελκύσει πελάτες, που άλλη χρονιά κάτι τέτοιο θα ήταν αδιανόητο.

Πριν τις ανακοινώσεις του ΕΦΕΤ η τιμή του πασχαλινού σοκολατένιου αυγού ήταν στα 12 ευρώ και έπεσε στα 9,90, ενώ και τα μικρότερα αυγά πωλούνται πια με έκπτωση 40%.

Να τονίσουμε πάντως πως τα προϊόντα που βρίσκονται στα ράφια είναι απόλυτα ασφαλή.