Στα κάγκελα το ΚΚΕ, με τον Μπογδάνο – Τον λέει χαφιέ!

Μια ανάρτηση που έκανε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, προκαλεί αντιδράσεις.

Ο «γαλάζιος» βουλευτής έδωσε στην δημοσιότητα το ονοματεπώνυμο του διαδηλωτή, ο οποίος πήρε μέρος στα επεισόδια που έγινε μπροστά στο άγαλμα του Τρούμαν.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Μπογδάνος

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ, που κατηγορεί τον βουλευτή για χαφιεδισμό.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του κόμματος αναφέρει:

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την πρωτοφανή, χαφιεδικού τύπου, δημοσιοποίηση από τον βουλευτή της ΝΔ, Κ. Μπογδάνο, και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ των προσωπικών στοιχείων διαδηλωτή, ο οποίος συμμετείχε στη συγκέντρωση ενάντια στην ανανέωση της συμφωνίας Ελλάδας – ΗΠΑ για τις στρατιωτικές βάσεις. Από πού, αλήθεια, αντλεί αυτά τα στοιχεία και με ποιο δικαίωμα τα εκτοξεύει δημόσια, στοχοποιώντας με τρόπο απαράδεκτο και παράνομο πρόσωπα, παραβιάζοντας ακόμα και αυτήν την αστική νομοθεσία που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα;

Αφού η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και τα μέσα ενημέρωσης του συστήματος δεν μπόρεσαν να αποσιωπήσουν τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και που παρά την προσπάθεια καταστολής, αυτή κατέληξε στην αμερικάνικη πρεσβεία, τώρα επιδίδονται στη συκοφάντηση και το χαφιεδισμό. Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Λογαριάζουν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο, τους εργαζόμενους, που απαιτούν η χώρα μας να μη μετατραπεί σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή εμπλέκοντας το λαό μας σε μεγάλους κινδύνους».

Πηγη: eretikos.gr