Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής “τροφοδότες” του “επαναστατικού ταμείου” – 14 συλλήψεις

Καίριο χτύπημα στο λεγόμενο επαναστατικό ταμείο φαίνεται ότι κατάφερε πριν από λίγο η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, συλλαμβάνοντας συνολικά 14 άτομα, 13 Έλληνες και έναν αλλοδαπό.

Σε μία γιγαντιαία επιχείρηση από τα ξημερώματα, που έχει πραγματοποιηθεί σε όλη την Αττική έχουν συλληφθεί, μέχρι στιγμής, δεκατέσσερα άτομα, τα οποία φέρονται να τροφοδοτούσαν με χρήματα λογαριασμό ατόμου που έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις τρομοκρατίας.

Μάλιστα εντοπίστηκαν να έχουν καταθέσει χρήματα σε λογαριασμό ατόμου που πρόσφατα είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση

Κάτω από άκρα μυστικότητα και με απόλυτα στεγανά, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία έκανε έρευνες μηνών και για πρώτη φορά σχηματίζεται δικογραφία για οικονομικά μεγέθη τα οποία φαίνεται να διοχετεύονταν στην τρομοκρατία, όπως αναφέρει το ant1news.gr.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και στελέχη της Κατεχάκη αναμένεται να προκύψουν και άλλα πρόσωπα χωρίς να αποκλείεται αύξηση και του αριθμού των συλλήψεων.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) συνελήφθησαν πρωινές ώρες σήμερα 8-5-2018, δεκατέσσερα (14) συνολικά άτομα (δεκατρείς ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, έντεκα άντρες και τρεις γυναίκες) στo πλαίσιo εκτέλεσης ισάριθμων ενταλμάτων σύλληψης του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για χρηματοδότηση τρομοκρατικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών για την εκτέλεση των σε βάρος τους ενταλμάτων.

Print Friendly, PDF & Email