Στ. Κασσελάκης: «Η κυβέρνηση δίνει pass για να έχει τους πολίτες εξαρτημένους»

«Και οι παραγωγοί και οι καταναλωτές δεν μπορούν να αντέξουν την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια. Στη μέση υπάρχει ένα τεράστιο ολιγοπώλιο από μεσάζοντες στην εφοδιαστική αλυσίδα και στο ρεύμα, καθώς και υπερφορολόγηση» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης από τη λαϊκή αγορά της Περαίας όπου περιόδευσε νωρίτερα σήμερα Δευτέρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στη δέσμη προτάσεων που έχει καταθέσει το κόμμα του στον δημόσιο διάλογο και τις οποίες έχει κάθε ευκαιρία η κυβέρνηση να εφαρμόσει, αλλά προτιμά να δίνει «pass» για να έχει τους πολίτες εξαρτημένους, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κασσελάκης δέχθηκε λεκτική επίθεση από μέλος της Νέας Αριστεράς, η οποία του είπε πως δεν αντιπροσωπεύει την Αριστερά που θέλει. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ της απάντησε ότι το μίσος προς το πρόσωπό του δεν είναι αντάξιο των αρχών και των αξιών της Αριστεράς.

Συνομιλώντας με παραγωγούς και καταναλωτές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε -μεταξύ άλλων- ότι ο λαός έχει ανάγκη την αλλαγή.

Νωρίτερα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε μια στάση στη γέφυρα του Αγίου Παύλου από όπου επόπτευσε τα έργα του fly over, τα οποία έχουν προκαλέσει κυκλοφοριακή συμφόρηση στη Θεσσαλονίκη.

«Η πόλη αδικείται και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινιάζει επεκτάσεις ενός μετρό που δεν έχει ακόμα ξεκινήσει η λειτουργία του» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης.

Στη συνέχεια, θα περιοδεύσει στη Βέροια και θα επισκεφθεί καταφύγιο άγριας ζωής στη Χαλάστρα πριν αναχωρήσει για την Αθήνα.