Σοκ: 42χρονος αυτοκτόνησε μπροστά στην ανήλικη κόρη του

Συγκλονισμένη είναι η Ρόδος και η κοινωνία της Aφάντου από το απονενοημένο διάβημα ενός 42χρονου πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, που φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και απασχολούσε κατ’ επανάληψη τις αρχές, σε επεισόδια με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Ο 42χρονος, προχθές το απόγευμα μετέβη στην οικία της εν διαστάσει συζύγου του και προκάλεσε επεισόδιο για το οποίο δεν ζητήθηκε η συνδρομή της EΛAΣ.

Χθες το πρωί πήγε ξανά στην οικία κραδαίνοντας μια κυνηγετική καραμπίνα. Η σύζυγός του κατατρομοκρατημένη ενημέρωσε σχετικά την άμεσο δράση και στο σημείο έσπευσαν δύο αστυνομικοί.

Με το που στάθμευσαν το περιπολικό σε απόσταση 50 περίπου μέτρων από την οικία και έγιναν αντιληπτοί από τον 42χρονο, εκείνος, κινήθηκε με απειλητική διάθεση στην κατεύθυνσή τους, απειλώντας να τους σκοτώσει.

Ο οδηγός του περιπολικού έβαλε όπισθεν, ενώ ο συνοδηγός άνοιξε το παράθυρο και με παρατεταμένο το υπηρεσιακό του όπλο ζήτησε από τον 42χρονο να πετάξει στο έδαφος την καραμπίνα.

Ο 42χρονος δεν υπάκουσε με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να ρίξει μια προειδοποιητική βολή στον ουρανό για εκφοβισμό.

Οι δύο αστυνομικοί βγήκαν από το περιπολικό κι ο ένας άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και έμεινε σε θέση άμυνας στο σημείο.

Ο 42χρονος γύρισε στο σπίτι και τότε οι αστυνομικοί άκουσαν έναν δεύτερο πυροβολισμό και την ανήλικη κόρη του να φωνάζει με αγωνία. Ο 42χρονος είχε αυτοπυροβοληθεί θέτοντας τέλος στην ζωή του.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο χωριό θυμίζουν ελληνική τραγωδία. Στο σημείο έσπευσαν το EKAB, αστυνομικοί της Yποδιεύθυνσης Aσφαλείας Pόδου και της Σήμανσης. Διενεργείται προανάκριση.

Πηγή: dimokratiki.gr