Σκοτώθηκε εικονολήπτρια του «Καλημέρα Ελλάδα» σε τροχαίο – Συντετριμμένος ο Παπαδάκης

«Έσβησε» στην άσφαλτο εργαζόμενη της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα».

Συντετριμμένος ο Γιώργος Παπαδάκης μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης ότι η οδηγός σε τροχαίο στη Μεσογείων ήταν οπερατέρ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» και ανακοίνωσε ότι τελικά η συνεργάτης του δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε στο ΚΑΤ.

Πρόκειται για την εικονολήπτρια, Μαίρη Μάτσα. Οι συντελεστές της εκπομπής ήταν συντετριμμένοι στον άερα, την ώρα που μετέδιδαν την τραγική είδηση του θανάτου της συνεργάτιδάς τους.

Η Μαίρη ήταν για πολλά χρόνια η χειρίστρια της κάμερας 3, δίνοντας «στον αέρα» την εικόνα του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος την αποχαιρέτισε με εμφανή συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια, εκφράζοντας απόλυτα το συναίσθημα και τις σκέψεις όλων όσοι είχαν την χαρά να δουλέψουν μαζί της και να την ζήσουν ως συνάδελφο και φίλη.

Πως έγινε το δυστύχημα

Από τα ξημερώματα, οι δημοσιογράφοι της εκπομπής μετέδιδαν τα γεγονότα για το τροχαίο και τελικά λίγο μετά τις 9 ανακοίνωσαν ότι εμπλεκόμενη σε αυτό ήταν η συνάδελφός τους.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τη γέφυρα του Σταυρού επί της λεωφόρου Μεσογείων τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Η οδηγός που κινείτο στο ρεύμα προς Μαραθώνα έχασε, κάτω από άγνωστες συνθήκες, τον έλεγχο του οχήματός της καθώς έβγαινε από τη γέφυρα.

Αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο να χτυπήσει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και να ακινητοποιηθεί στη μέση του δρόμου.

Τότε ήταν που έπεσε στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο ένα δεύτερο διερχόμενο όχημα, χωρίς, ωστόσο, να τραυματιστεί ο οδηγός του. Μετά, σημειώθηκε καραμπόλα καθώς άλλα τρία αυτοκίνητα έπεσαν πάνω στο όχημα.

Η Μαίρη Μάτσα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.