ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ – Ποιός λέει αλήθεια και ποιός ψέματα;

Σε γαλλικά χέρια περνά η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελένης Μπότα στο economistas.gr.

Ποιός λέει όμως αλήθεια και ποιός ψέμματα;

Γιατί η δημοσιογράφος Ελένη Μπότα αποκάλυψε ότι το Memorandum of Understandin (ΜΟU) υπεγράφη στις 27 Ιουνίου και η υπογραφή της οριστικής συμφωνίας αναμένεται στις 12 Ιουλίου;

Ποιός της έδωσε αυτές τις ημερομηνίες αν όχι κάποιος που γνωρίζει;

Οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν ποιος λέει την αλήθεια και γιατί σηκώθηκε αυτός ο καπνός.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η συμφωνία προβλέπει την πώληση του 70% της Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη (η εταιρεία που προέκυψε μετά την εξαγορά της Μαρινόπουλος) ενώ το 30% θα διατηρήσει η οικογένεια Σκλαβενίτη.

Το τίμημα της συναλλαγής θα ανέλθει σύμφωνα με πληροφορίες στα 50 εκατ ευρώ για την οικογένεια Σκλαβενίτη, ενώ προβλέπεται η διατήρηση της «ταμπέλας Σκλαβενίτη» στα καταστήματα της αλυσίδας τουλάχιστον για μία τριετία.

Επίσης προβλέπεται ο εφοδιασμός των καταστημάτων Σκλαβενίτη με δεκάδες προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας.

Το σχετικό Memorandum of Understandin (ΜΟU) υπεγράφη στις 27 Ιουνίου και η υπογραφή της οριστικής συμφωνίας αναμένεται στις 12 Ιουλίου.

Οπως γράφει η Ελένη Μπότα ήδη πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζονται αλλαγές στην διοικητική ομάδα της Σκλαβενίτης με την έλευση νέου γενικού διευθυντή οικονομικών στον Όμιλο αλλά και νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την αλυσίδα.

Ο Σκλαβενίτης διαψεύδει τα σενάρια πώλησης

Η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης με ανακοίνωση της όμως  διαψεύδει κατηγορηματικά και απολυτά όπως γράφει το σημερινό δημοσίευμα περί συμφωνίας με γαλλική αλυσίδα για την πώληση οποιουδήποτε μέρους ή ποσοστού της Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης.

Τέτοιου είδους αναφορές αποτελούν αποκυήματα φαντασίας, καθώς η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης συνεχίζει απρόσκοπτα το επιχειρηματικό σχεδιασμό ανάπτυξής της.

Print Friendly, PDF & Email