ΣΚΑΙ, your style rocks! – Eλενα Ακρίτα: Παιδιά, μη λέτε ποτέ «το κανάλι είναι το σπίτι μου»…

Παιδιά, μη λέτε ποτέ «το κανάλι είναι το σπίτι μου»…

«η εφημερίδα είναι η οικογένειά μου». Ανοησίες καθοδηγούμενες είναι αυτές. Τα ΜΜΕ είναι επιχειρήσεις…

Πολλές ήταν οι αντιδράσεις στα social media μετά τις 12 απολύσεις εργαζομένων στον ΣΚΑΪ. Μία από αυτές ήλθε από την Ελενα Ακρίτα που με δηκτικό ύφος σχολίασε τις απολύσεις, συμπαραστεκόμενη στους εργαζόμενους που έχασαν την δουλειά τους. Συγκεκριμένα η Ακρίτα έγραψε στο fb:

Ο ΣΚΑΙ απέλυσε δώδεκα άξιους δημοσιογράφους – ανάμεσα τους τέσσερις φίλες που αγαπώ κι εκτιμώ. Η αποψιν;h τρίωρη στάση εργασίας που αποφάσισε η ΕΣΗΕΑ είναι χάδι σε σύγκριση με την ακραία κι αυθαίρετη συμπεριφορά του σταθμού.
  • Με αφορμή αυτό μια συμβουλή προς τους νέους συναδελφους, παιδιά μη λετε ‘το κανάλι είναι το σπίτι μου’, ‘η εφημερίδα είναι η οικογένειά μου’, ανοησίες καθοδηγούμενες είναι αυτές.
Τα ΜΜΕ είναι επιχειρήσεις. Δεν είναι ο μπαμπάς μας, ο έρωτας μας, ή το χτυπητό αβγό της μάνας μας. Αφήστε στην άκρη τους συναισθηματισμούς, κάντε την δουλειά σας και διεκδικήστε τα χρήματα σας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.
Δύναμη και κουράγιο συνάδελφοι, είμαστε δίπλα σας! Την αγάπη μου Ioulia Velissaratou Klio Nikolaou Katerina Bakogianni Σοφία Τσίπα. Καλή συνέχεια στο power of love και σε όλες τις συναφείς εκπομπές του ενημερωτικού καναλιού.
  • ΣΚΑΙ your style rocks!
Print Friendly, PDF & Email