Σηκώνει αντάρτικο ο Βουλγαράκης – Πάει κόντρα στον Κυριάκο και κατεβαίνει για δήμαρχος Αθηναίων

Επιστροφή στην ενεργή πολιτική δράση φαίνεται ότι έχει αποφασίσει ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης, διεκδικώντας τον Δήμο Αθηναίων.

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες που επικαλείται το pontiki.gr, φαίνεται να είναι θέμα ημερών η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη για τον Δήμο Αθηναίων.

Ο Βουλγαράκης, που επί μια εικοσαετία (1989 – 2009) εκλεγόταν βουλευτής στην Α’ Αθηνών, φαίνεται να εκτιμά ότι είναι σε θέση να συσπειρώσει κατηγορίες πολιτών που, σύμφωνα με τις μετρήσεις, δηλώνουν ότι δεν καλύπτονται από τις υπάρχουσες υποψηφιότητες και επιλέγει να αναμειχθεί ξανά ενεργά με την πολιτική, σε επίπεδο Αυτοδιοίκησης, ως ανεξάρτητος υποψήφιος κόντρα στις αποφάσεις της ΝΔ και τα θέλω του κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε επαφή μαζί του φέρεται να είναι στελέχη της Ν.Δ., πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, παράγοντες της Α’ Αθηνών, αλλά και αρκετά στελέχη των «μικρών» κομμάτων της ευρύτερης Δεξιάς, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι πρόσφατα, σε δημοσιές δηλώσεις τους, τόσο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛΛ Πάνος Καμμένος όσο και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης αναφέρθηκαν με θετικά λόγια στην επιστροφή του Γιώργου Βουλγαράκη στην ενεργό πολιτική δράση.

O Γιώργος Βουλγαράκης ανήρτησε την είδηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό την πληροφορία.

Πλέον δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται αν ο Κυριάκος μπορεί να κερδίσει τις εκλογές όταν δε μπορεί να ελέγξει τα στελέχη του και ο καθένας ακολουθεί την δική του ατζέντα.