Σέρρες: Τη Δευτέρα, παρουσία ψυχολόγων, η επαναλειτουργία του 9ου Δημοτικού μετά τον χαμό του 11χρονου

15

Την ερχόμενη Δευτέρα, ακριβώς μία εβδομάδα μετά τη φονική έκρηξη που στοίχισε τη ζωή στον 11χρονο Βασίλη, πρόκειται να επαναλειτουργήσει το 9ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Σερρών κάνουν από το πρωί σήμερα εργασίες τοποθέτησης κλιματιστικών σε κάθε αίθουσα, καθώς απαιτείται προσωρινή θέρμανση.

Ψυχολογική υποστήριξη

Επιπλέον σε κάθε αίθουσα του σχολείου εκτός από τον δάσκαλο κατά την ώρα του μαθήματος θα βρίσκεται και ψυχολόγος, ενώ η ψυχολογική υποστήριξη θα αφορά τόσο τον διευθυντή και τους δασκάλους όσο και τους μαθητές του δημοτικού σχολείου, με τους οποίους οι ψυχολόγοι θα έχουν τακτικές συνεδρίες.

Παράλληλα προγραμματίστηκε για σήμερα το μεσημέρι εκδήλωση από μαθητές και γονείς από όλα τα σχολεία των Σερρών αλλά και το πανεπιστήμιο, ώστε να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους γονείς του αδικοχαμένου παιδιού.

Υπενθυμίζεται ότι χθες υπήρξε η οργισμένη ανακοίνωση των γονέων, οι οποίοι ζητούν την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι είναι υπεύθυνοι για τον χαμό του γιου τους.