Σε σύσκεψη της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ θα μιλήσει απόψε ο Δ. Κουτσούμπας

Σε σύσκεψη της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ θα μιλήσει σήμερα Δευτέρα, το βράδυ, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Στη σύσκεψη, που θα διεξαχθεί στις 20.30 στον προαύλιο χώρα της έδρας του κόμματος, στον Περισσό, θα συμμετάσχουν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Αττική και στελέχη του κόμματος.

Σε ομιλία του χθες Κυριακή στη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, ο Δ. Κουτσούμπας απηύθυνε κάλεσμα περαιτέρω ενίσχυσης του κόμματος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και χαιρέτισε εκ μέρους της ΚΕ του κόμματος τους δεκατρείς νεοεκλεγμένους βουλευτές από τους συνολικά 26 που εξελέγησαν με το ΚΚΕ και οι οποίοι αποτελούν το 50% της συνολικής κοινοβουλευτικής ομάδας.

«Η σημαντική ενίσχυση του ΚΚΕ, με ποσοστό 7,23%, με 427.000 ψήφους, 26 βουλευτές, κατακτώντας την τρίτη θέση στην Αττική, αυτή τη φορά με διψήφια ποσοστά στις εργατικές λαϊκές γειτονιές, όπως και η επίσης μεγάλη αύξηση σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, είναι το αισιόδοξο μήνυμα αυτών των εκλογών» τόνισε χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.