Σε σιβηριανά γκουλάγκ με θερινό σώβρακο & ένα κονσερβοκούτι…

Σε συνέχεια όσων είχα σχετικά πρόσφατα ποστάρει για την κ. Αρβελέρ, με εξοργίζει/προσβάλλει αφάνταστα ως μορφωμένο Έλληνα να βλέπω την αναμετάδοση του τουίτ ενός ανθρώπινου ΤΙΠΟΤΑ που κάποτε υπήρξε αντιρρησίας συνείδησης, δλδ δήλωσε ανικανότητα να υπηρετήσει την πατρίδα του, αλλά κατόπιν κρίθηκε άξιος να υπηρετήσει (παχυλά αμειβόμενος) ως σύμβουλας ΠΘ.

…..
Ο 2ποδος αυτός κρετίνος ο οποίος στο ζενίθ του IQ του παρομοίασε ριμάροντας την καριέρα με τη χολέρα & φωτογραφήθηκε με 5 τρανσέξουαλ, ενώ κάποτε δεν γνώριζε ότι ο Πασκάλ Μπρυκνέρ είναι 1 & το αυτό πρόσωπο (!!!!), ειρωνεύτηκε εν πολλοίς την Αρβελέρ ως φιλοδεξιά υποκρίτρια που απευθύνεται σε ανιστόρητους (!!!!) , με αφορμή τις εξελίξεις στην Αγ. Σοφία.

…..
Αποδεικνύεται ότι στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις. Ο σύντροφος Καρανίκας δηλώνει “άθρωπας” & χάρη στο Σύριζα καταφέρνει να αναγνωριστεί ως τέτοιος!!! Κάτι τέτοια υποκείμενα ο πατερούλης τα έστελνε σε σιβηριανά γκουλάγκ με θερινό σώβρακο & 1 κονσερβοκούτι. Χάρη σε κάτι trafficους λούμπεν ψηφοφόρους όμως, στην χώρα μας τούς κάνουμε πρωθυπουργικούς συμβούλους!!!