Σε καθεστώς εκκαθάρισης η Links of London της Folli Follie

Σε καθεστώς εκκαθάρισης εισήλθε η Links of London, θυγατρική της Folli Follie Group, καθώς το εγχείρημα πώλησης της αλυσίδας, όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί, δεν ήταν επιτυχές.

Βρετανικά μέσα αναφέρουν πως η Deloitte αποτελεί έναν από τους εκκαθαριστές για την πώληση των assets της Links of London, η οποία διατηρεί 35 σημεία πώλησης στη Μ. Βρετανία. Όπως γίνεται γνωστό, η προσπάθεια σωτηρίας μέσω πώλησης της Links of London (σ.σ. ως ενδιαφερόμενοι είχαν αναφερθεί το βρετανικό fund Hilco Capital και η Sports Direct του επιχειρηματία Mike Ashley) δεν είχε αποτέλεσμα, κάτι που οδήγησε στην απόφαση να τεθεί σε καθεστώς εκκαθάρισης.

Ήδη στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Links αναφέρεται πως “η Links Limited εισήλθε σε καθεστώς εκκαθάρισης στις 8 Οκτωβρίου. Ύστερα από τον διορισμό κοινών διαχειριστών, η ιστοσελίδα της εταιρίας, δυστυχώς, σταμάτησε να λειτουργεί προσωρινά, μέχρι νεοτέρας, και συνεπώς αδυνατεί να διεκπεραιώσει online πωλήσεις”. Όπως αναφέρει το SkyNews, 350 θέσεις εργασίας στη Μ. Βρετανία βρίσκονται σε κίνδυνο λόγω της εξέλιξης αυτής.