To Σαββατοκυριακάτικο σημειωματάριο του μ/μ (24+25/2)

 

Εδώ και λίγες ώρες η Tesla Greece Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, με διακριτικό τίτλο Tesla Greece, είναι γεγονός!

Dikaiologitika Newsroom 

 • Πρόεδρος της Ιρλανδίας, από τον Ελαιώνα: «Παράδειγμα για την υπόλοιπη Ευρώπη» οι Έλληνες 

«Ένα μεγάλο επίτευγμα, ένα ανθρώπινο επίτευγμα» χαρακτήρισε τη δομή φιλοξενίας του Ελαιώνα ο Πρόεδρος της Ιρλανδίας, Μάικλ Ντ. Χίγκινς, ο οποίος επισκέφθηκε το χώρο σήμερα το πρωί συνοδευόμενος από την υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας της χώρας, Ρεγγίνα Ντόχερτι.

Παράδειγμα για την υπόλοιπη Ευρώπη οι Έλληνες, κατά τον πρόεδρο της Ιρλανδίας

 • Ο κ. Χίγκινς ανέφερε σε δηλώσεις του σε Έλληνες και Ιρλανδούς δημοσιογράφους ότι «αυτό που βλέπουμε εδώ στο πεδίο στην Αθήνα είναι ότι οι Έλληνες πολίτες, παρά τη μεγάλη οικονομική πίεση κάνουν κάτι για το προσφυγικό ζήτημα» χαρακτηρίζοντάς τους ως «παράδειγμα για την υπόλοιπη Ευρώπη και για πολλά άλλα μέρη του κόσμου».
 • Ο ίδιος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους πολίτες της Ελλάδας, τις οργανώσεις, τους εθελοντές «και σε όποιον βοηθάει ανθρώπους» και τη συγκίνησή του που βρέθηκε στον Ελαιώνα.
 • «Έχω επισκεφθεί στη ζωή μου πολλούς καταυλισμούς προσφύγων, ακόμα και στην Αιθιοπία, και πραγματικά βλέπω ότι εδώ είναι μια εγκατάσταση που τη διαχειρίζονται πάρα πολύ καλά», είπε.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Επιχείρηση ακραίας πόλωσης με βαρύ κόστος στην οικονομία – Μετά τη Novartis, ακολουθούν δάνεια κομμάτων, τράπεζες – Κλίμα δυσπιστίας στις αγορές.

 • Σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη

petroylakis-23_2

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΤΑ: Απαξ και οι προστατευόμενοι μάρτυρες της υπόθεσης Novartis πήραν “προαγωγή” μπαίνοντας σε καθεστώς αυξημένης προστασίας και χαρακτηρίζονται πλέον μάρτυρες Δημοσίου συμφέροντος, έχουν το ακαταδίωκτο.
Οσες επικρίσεις και αντιπαραθέσεις, ότι χαρακτηρισμοί τύπου “κουκουλοφόροι” κι’αν εκφραστούν, όσες απειλές κι’αν εκτοξευτούν, είναι μόνο για κατανάλωση σανού & για το θεαθήναι.
Οπότε όσες μηνύσεις κατατίθενται εναντίον τους, είναι για δημιουργία εντυπώσεων ένα πολιτικό show off εν ολίγοις και θα πάρουν την άγουσα για το αρχείο. Απλά και κατανοητά.

ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΡΙΣΗΣ: Προς τι η πρεμούρα να γαντζώνονται από δικονομικά κόλπα για να αποφύγουν την δίκη;

ΣΧΟΛΙΟ: Η διαφθορά και χρώμα έχει και ονοματεπώνυμο. ΔΕΝ είναι αφηρημένη έννοια, όπως αρέσκονται να διαδίδουν οι διεφθαρμένοι.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ;;

Ο νόμος προβλέπει ότι όποιος εισαγγελέας πέσει κατά την διερεύνηση μιας υπόθεσης σε πολιτικό πρόσωπο για τυχόν ποινικό αδίκημα, πρέπει αμελλητί να στείλει την υπόθεσή του στη Βουλή. Και μάλιστα φρόντισαν να τον ενσωματώσουν στο Σύνταγμα, που απαιτεί αναθεωρητική Βουλή για να αλλάξει.

 • Εν ολίγοις, κάτω τα χέρια από τον πολιτικό. Τότε μετατρέπεται η Βουλή σε δικαστήριο, γιατί κάποιοι έτσι νόμιζαν ότι θα γλίτωναν αφού κατείχαν την εξουσία. Τι ακριβώς λοιπόν περίμεναν να πράξει η παρούσα κυβέρνηση? Πράττει σύμφωνα με τους νόμους που οι προηγούμενοι θέσπισαν made to their measurements.

Μόνο που καμιά φορά τα μέτρα ξεφεύγουν και κάποιοι άλλοι βρίσκονται στην εξουσία.
Και εκεί ακριβώς έγκειται το ανορθόδοξο του πράγματος που έχει απλώσει τα πλοκάμια του παντού σαν κοινωνικό δηλητήριο και έχει εξαφανίσει την όποια αρχή ισότητας μαζί με τη βασικότερη αρχή του Συντάγματος που δεν επιδέχεται τροποποιήσεων.

 • Δεν καταλαβαίνω γιατί, όταν μπορούν να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες χρηματισμού πολιτικών προσώπων, η ευνοικές συμπεριφορές προς κάποιους με το αζημίωτο, θα πρέπει να εμπίπτουν στην παραγραφή? 
 • Είναι ο θεσμικός ρόλος των πολιτικών προσώπων αυτός? 
 • Γιατί λοιπόν δεν θα πρέπει να έχει λυμένα τα χέρια της εξ’αρχής η δικαιοσύνη να το διερευνήσει και θα πρέπει να λάβει την άδεια της Βουλής? 

Ας άφηναν την δικαιοσύνη να αποφασίσει εξ’αρχής και να μη μετέτρεπαν την Βουλή σε δικαστήριο που δεν είναι ο θεσμικός της ρόλος, και τον λαό διαιρεμένο σε κομματικό δικαστήριο καφενειακού τύπου. Διότι κάπως έτσι ξεκινάνε οι διακρίσεις & εμπεδώνεται η ατιμωρησία με όλες τις κοινωνικές συνέπειες ενός failed state. 

 • Ξεκινώντας ως συμπεριφορά από τις κεφαλές και τελικά φτάνοντας ως τον τελευταίο πολίτη που προσπαθεί βλέποντας όλα αυτά να αμυνθεί και να πράξει ανάλογα, με τα πολύ λιγότερα μέσα προστασίας που διαθέτει. 
 • Γίνεται νοοτροπία και επικίνδυνη καθημερινότητα. 
 • Η μεθοδευμένη αντίφαση μεταξύ εμπειρίας και τυπικής λογικής κατέστησε τη χώρα συσσωρευμένη κόπρο του Αυγεία πρώτα ηθικά και τελικά την χρεοκόπησε.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΤΑ

ΜΗΝΥΜΑ:Οποιος πολιτικός ζητάει βουλευτική ασυλία όταν είναι καηγορούμενος, ουσιαστικά ομολογεί την ΕΝΟΧΗ του! Ουδείς αμφιβάλλει επ αυτού…Όλα τ’ αλλα είναι σοφιστείες προς εξαπάτησιν των ψηφοφόρων που τους θεωρούν γίδια…¨εχουν δίκιο όμως?
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ; 
Ολόκληρη η ανακοίνωση (…του 2014) του Μάριου Σαλμά:
«Με έκπληξη παρακολουθώ τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη να προσπαθεί να χρεώσει στην προηγούμενη πολιτική ηγεσία την αύξηση των συμμετοχών των ασθενών, επαναλαμβάνοντας ότι «η μεσοσταθμική συμμετοχή δεν αυξάνεται, είναι θεσμοθετημένη από το Νοέμβριο του 2012 και δεν αλλάζει».
 • »Οφείλω να αποκαταστήσω την αλήθεια. Παρέδωσα στον κ. Γεωργιάδη σταθμισμένη συμμετοχή των ασθενών στα φάρμακα 21,2%, όπως προκύπτει από στοιχεία της Η.ΔΙ.Κ.Α. και σήμερα έχει ξεπεράσει το 28%, πλησιάζοντας προς το 30%.
 • Την αύξηση αυτή της συμμετοχής την προκάλεσε αποκλειστικά με αποφάσεις του ο σημερινός Υπουργός Υγείας. Αυτό σημαίνει ότι επιβάρυνε τους έλληνες ασθενείς με περίπου 200.000.000€ περισσότερο από ότι ίσχυε επί θητείας μου.
»Όταν πριν καλά καλά μάθει τι είναι φάρμακο, μετέφερε στον ασθενή όλη την επιβάρυνση που προκύπτει από τη διαφορά μεταξύ λιανικής και ασφαλιστικής τιμής. Θυμίζω ότι είχα υπογράψει Υπουργική Απόφαση, σύμφωνα με την οποία τη μισή διαφορά μεταξύ λιανικής και ασφαλιστικής τιμής να την πληρώνει ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ., απόφαση την οποία κατήργησε ο κ. Γεωργιάδης στο 2ο μήνα της θητείας του. Προφανώς, για να μεταφέρει στον ασθενή τη δαπάνη που προκαλούσε η πρώτη του απόφαση για τα φάρμακα στον 1ο μήνα της θητείας του, που αύξησε τις τιμές 265 πρωτότυπων φαρμάκων και έδωσε τιμή χωρίς αξιολόγηση σε περισσότερα από 100 νέα σκευάσματα, που στην πλειοψηφία τους δεν έφερναν θεραπευτική καινοτομία.

»Το επιχείρημα του κ. Γεωργιάδη για την επιβάρυνση τότε των ασφαλισμένων με όλη τη διαφορά λιανικής και ασφαλιστικής τιμής ήταν: «εμείς δίνουμε το φθηνότερο γενόσημο στους πολίτες, όποιος θέλει Mercedes – εννοώντας τα πρωτότυπα φάρμακα – να την πληρώνει». Προφανώς δεν είχε αντιληφθεί ότι η θετική λίστα δεν είχε να κάνει με την αποζημίωση του φθηνότερου γενόσημου αλλά με μια θεραπευτική κατηγορία που περιείχε δραστικές με παρόμοιο θεραπευτικό αποτέλεσμα. Επίσης, επιβάρυνση συμμετοχής για τον ασθενή αποτελεί και η καταβολή 1€/ συνταγή.

»Το δεύτερο στοιχείο που ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίζεται είναι ότι μείωσε εντυπωσιακά και μοναδικά τη φαρμακευτική δαπάνη του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. κατά τη διάρκεια της θητείας του. Παρέλαβα τη φαρμακευτική δαπάνη του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. στα 279.000.000€ (σταθμισμένη ως προς τους μήνες του 2012 προ της θητείας μου) και την παρέδωσα στα 190.000.000€ τον Μάιο του 2013 και 194.000.000€ τον Ιούνιο του 2013.
Η φαρμακευτική δαπάνη επί θητείας του κυρίου Αδωνι Γεωργιάδη για όλο το 2ο εξάμηνο του 2013 και τους 2 πρώτους μήνες του 2014 έχει ως εξής: 230.522.760€ για τον Ιούλιο 2013, 180.103.358€ για τον Αύγουστο 2013, 204.411.449€ για τον Σεπτέμβριο 2013, 218.485.034€ για τον Οκτώβριο 2013, 200.535.776€ για τον Νοέμβριο 2013, 201.398.080€ για τον Δεκέμβριο του 2013, 194.000.000€ για τον Ιανουάριο 2014 και 185.000.000€ για τον Φεβρουάριο 2014. Επιφυλάσσομαι να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα για την εξέλιξη της φαρμακευτικής δαπάνης και τις συμμετοχές των ασθενών».
ΜΗΝΥΜΑ ΦΙΛΗΣ – Μόνο ο φουκαράς: Οι δαπάνες για τις συντάξεις είναι μεγαλύτερες απ όσο πρίν την κρίση. Τάδε έφη η Μιράντα Ξαφά στον ΣΚΑΙ. Σαν το ανέκδοτο ότι οι υψηλοί μισθοί δεν έκαναν ανταγωνιστική την οικονομία.
 • Μόνο που κυρία Ξαφά μου, εμείς τις πληρώσαμε τις εισφορές μας και μας τις έκλεψαν …κατάλαβες οι τράπεζες οι επιχειρηματίες τα δομημένα ομόλογα τα PSI …Η Novartis και όλα αυτά τα ωραία.
 • Μην ζητάς περικοπές λοιπόν πες τα λαμόγια να τα φέρουν πίσω.
 • Και βάλτε Κ κανένα φυλακή, αλλά που…
 • Στην Ελλάδα φυλακή μπαίνει μόνο ο φουκαράς.
 • Μόνο ο φουκαράς

ΚΙ ΑΛΛΟ: Κατάντια να δίνει συνέντευξη ο Κυριάκος στον Αυτιά. Οπως είχε κάνει και ο Αλέξης. Στον Αυτιά ρεεεε;

Φωτογραφία του Giorgos Peponis.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: Η ανικανότητα που μας σώζει

23s3vll

Το πρωί της ημέρας που έφθασαν στη Βενετία τα νέα για την ήττα του Ναπολέοντα στο Βατερλώ και όλοι στην πόλη μιλούσαν μόνο γι’ αυτό, ο Μπάιρον (ο πλέον διάσημος και περιβόητος θαυμαστής του Κορσικανού την εποχή εκείνη) πήγε στο καφέ «Φλοριάν» κανονικά, σαν να ήταν μια οποιαδήποτε μέρα, και ήπιε τον καφέ του ατάραχος. Το Βατερλώ, θέλω να πω, είναι κάτι πολύ ευγενές (παρά τη λάσπη και το αίμα) και υψηλής ιστορικής σημασίας ώστε να συσχετίζεται με τον Τσίπρα και τον Καμμένο. Εκτός αυτού, ο συσχετισμός είναι και ανακριβής ως προς το κυριότερο συστατικό του νοήματός του: το Βατερλώ ήταν η οριστική ήττα για την πλευρά που την υπέστη, ήταν το τέλος. Στην περίπτωσή μας, δεν μπορούμε καν να πούμε αν είμαστε στο τέλος της αρχής.

 • Αυτό που συνέβη στην κυβέρνηση, κατά τον μαραθώνιο των είκοσι μιας ωρών στη Βουλή, ήταν πανωλεθρία.
 • Ξεκίνησε με την υπόσχεση του «μεγαλύτερου σκανδάλου από συστάσεως ελληνικού κράτους» και κατέληξε με τον Τσίπρα να ζητάει ομολογίες πολιτικής ευθύνης· ήταν πλήρης και ολοκληρωτική ήττα για την κυβέρνηση από κάθε πλευρά.
 • Κατ’ αρχάς, χάρη στην άνεση του χρόνου, η διαδικασία ανέδειξε τη σαθρότητα των ενοχοποιητικών στοιχείων, καθώς και τον απίθανο σωρό παρατυπιών και παιδαριωδών λαθών στη συγκρότησή της.
 • Ανέδειξε, σε τελευταία ανάλυση, τη μόνη σκοπιμότητα της όλης υπόθεσης, που ήταν το σκηνικό της τελευταίας πράξης: δέκα κάλπες, για δέκα πολιτικούς αντιπάλους, χωρίς συγκεκριμένο κατηγορητήριο για κανέναν.
 • Σταλινική προσέγγιση στη δικαιοσύνη, αλλά χωρίς εκτελέσεις στο τέλος – κάτι είναι κι αυτό, πρόοδος.

Εχουμε μάθει πια ότι οι κυβερνώντες είναι αδίστακτοι· πάντα, όμως, είναι τόσο ευχάριστο να μας θυμίζουν και πόσο ανίκανοι είναι συγχρόνως! Διότι αυτό μας σώζει: η ανικανότητά τους. Σαν έναν επαγγελματία δολοφόνο, φαντασθείτε, ο οποίος αποτυγχάνει να καθαρίσει τον στόχο, επειδή, φεύγοντας από το σπίτι για τη δουλειά, πήρε κατά λάθος το «μπίμπιγκαν» με τα σφαιρίδια από φελιζόλ αντί για το σαρανταπεντάρι. Με αυτούς μάλιστα συνέβη το ακόμη χειρότερο: επέλεξαν το «μπίμπιγκαν», επειδή έκριναν ότι με αυτό μπορούν να σκοτώσουν τους αντιπάλους τους. Δεν τα κατάφεραν· ωστόσο, αυτά που πέτυχαν δεν είναι αμελητέα. Πέτυχαν να εκθέσουν στην κοινή θέα τις πραγματικές προθέσεις τους, δηλαδή την καθεστωτική επιβολή· πέτυχαν να αποδείξουν ακόμη μία φορά πόσο επικίνδυνοι και ανίκανοι είναι· τέλος, πέτυχαν να αγριέψουν τον αντίπαλο και να τον ξυπνήσουν.

 • Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν τέλεια ευκαιρία και την εκμεταλλεύθηκε άψογα. Ψύχραιμος και σοβαρός σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του, εστίασε στα πραγματικά προβλήματα, έξω και γύρω από την αρένα με τους κατηγορούμενους χωρίς κατηγορίες. Στάθηκε όπως ακριβώς θα όφειλε ένας πραγματικός πρωθυπουργός.
 • Ομολογουμένως, βλέποντας πως η υπόθεση εξελισσόταν σε φιάσκο για την κυβέρνηση όσο περνούσε η ώρα, δεν περίμενα από τον Αλέξη Τσίπρα να μιλήσει. Μετά την εξαίρετη ομιλία του Μητσοτάκη, όμως, ήταν αδύνατο να το αποφύγει. Προσπάθησε να διασωθεί από το φιάσκο, να άρει τον εαυτό του υπεράνω. Γι’ αυτό και έλειπε από την ομιλία του ο τόνος της εριστικότητας, που τόσο άνετα εκδηλώνεται κάθε φορά που εκείνος νιώθει σε θέση ισχύος. Στο τέλος, έδειξε να συμβιβάζεται με μια απλή ομολογία πολιτικής ευθύνης από τους αντιπάλους τους, αυτούς που μόλις είχε αποτύχει να εξοντώσει. (Το θράσος ποτέ δεν του έλειψε. Ξέρει πώς να το αξιοποιεί, ακόμη και όταν υποχωρεί τρέχοντας…)
 • Οσο για τον Π. Καμμένο, αυτός ήταν αξιοθρήνητος. Ηταν –και το εννοώ– οδυνηρό να τον παρακολουθείς· ένιωθες την αγωνία του ανθρώπου που πνίγεται. Δεν αντέχεται να το παρακολουθείς αυτό να συμβαίνει σε ζώα (θυμίζω, με την ευκαιρία, τον «Σκύλο που πνίγεται» του Γκόγια: το ωραιότερο από τα «σκοτεινά» του)· πώς να το αντέξεις σε κοτζάμ υπουργό Αμύνης;

Και για εκείνους, όμως, που δεν είχαν τον χρόνο να παρακολουθήσουν τις ομιλίες, αλλά αρκέστηκαν στις περικοπές και στα στιγμιότυπα των δελτίων ειδήσεων, οι σκηνές που θα μείνουν από την παράσταση των 21 ωρών είναι ντροπιαστικές για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Η θρασυδειλία του χαμηλόφωνου «ασταδιάλο» που αμόλησε από το μικρόφωνο η προεδρεύουσα Μαντάμ Σουσού, μα κυρίως η εικόνα του Αρχάνθρωπου των Σφακίων να χαχανίζει την ώρα που ο Τάκης Πικραμμένος υπερασπιζόταν την εντιμότητα μιας ολόκληρης ζωής. (Πού να καταλάβει αυτός που καυχιόταν για τα δύο ταμεία στον δήμο του;)

 • Αυτή η αηδιαστική σκηνή θα μείνει και θα έχει μεγάλο κόστος για τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή αποκαλύπτει το αληθινό νόημα μιας κυβερνητικής άποψης η οποία συζητήθηκε πολύ.
 • Την παραθέτω: «Σκάνδαλα υπάρχουν. Το κοινό περί δικαίου αίσθημα του λαού μας, αλλά και το ηθικό πλεονέκτημα που απαιτεί να έχει ο ίδιος ο λαός, απαιτεί αυτά τα σκάνδαλα να πάνε στην κάθαρση.
 • Αν εμπλέκονται υψηλόβαθμα πολιτικά στελέχη, κακό του κεφαλιού τους. Αν δεν εμπλέκονται, θα είναι ευτυχείς να αποδείξουν την αθωότητά τους».
 • Ούτε ο Βισίνσκι ούτε ο Φράισλερ θα μπορούσαν να το έχουν πει καλύτερα…

Έντυπη ΚΑΘΗ

Aπολαύστε επίπεδο υψηλού διαλόγου, χωρίς απειλές από σεβαστό μέλος της ΝΔ:

 • «Θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει κανένας από αυτούς, ο Τσίπρας πρώτος απ’ όλους.
 • Ο άθλιος και αχρείος, αυτός που το έστησε. Ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη λογοδοτήσει γι’ αυτό που έκανε. Ούτε μια στο εκατομμύριο, δεν έχει καταλάβει που έμπλεξε.
 • Ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι.
 • Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας;
 • Θα τα δείτε στην επιτροπή όταν θα πάω» δήλωσε κατά την τηλεοπτική του συνέντευξη στον Alpha.

Δειτε το βιντεο απο το 3ο λεπτο:

Σκανδαλώδης ανοχή

Σκανδαλώδης ανοχή

Δεν μας τα λέει καλά ο σύντροφος Λαβρόφ. Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε από το Βελιγράδι ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να υποστηρίξει μια εκεχειρία διάρκειας 30 ημερών στη Συρία, αλλά μόνο στην περίπτωση που δεν αφορά το «Ισλαμικό Κράτος», το «Μέτωπο της Αλ Νόσρα» και άλλες ομάδες «οι οποίες μοιράζονται τα οικοδομικά τετράγωνα της Δαμασκού».

 • Εκεχειρία που αφορά την Τουρκία η οποία έχει εισβάλει στην Συρία. Μετά τους Αμερικανούς έμπλεξαν και οι Ρώσοι, αφού και οι δύο ανέχονται τον Ερντογάν. Αυτό είναι το ζήτημα η σκανδαλώδης ανοχή στις αυθαιρεσίες του «σουλτάνου».

Αμερικανοί και Ρώσοι, έχουν μπλέξει τις ατζέντες τους, προσπαθώντας ο καθένας για δικούς του λόγους να αξιοποιήσουν τις ανάγκες του Ερντογάν. Μόνο που τελικώς ο Ερντογάν τους παίζει και τους δύο…

 • Με ουρανοξύστες

Με ουρανοξύστες

Έκρινε τελικώς νόμιμο η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος για το Ελληνικό. Αποφάνθηκε ότι το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος δεν προσκρούει στο Σύνταγμα, έκανε ωστόσο παρατηρήσεις νομοτεχνικού περιεχομένου υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να τηρηθούν ευλαβικά όλες οι περιβαλλοντικές, πολεοδομικές και νομοθετικές προβλέψεις. Άναψε και «πράσινο φως» και για τους προβλεπόμενους ουρανοξύστες κρίνοντας ότι δικαιολογούνται για την εξυπηρέτηση σκοπού δημοσίου συμφέροντος. Τσάμπα ο καβγάς του Ευκλείδη με τον Μάριο(Ντράγκι)…