Σαστισμάρα στους μητσοτακικούς – ο θρυλικός Αδωνις που είναι ένα κόμμα μόνος του

Σαστισμάρα επικρατεί στους μπεσεμεζέδες μητσοτακικούς μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του θρυλικού Αδωνι Γεωργιάδη για τον ΠΑΟΚ που έπρεπε να πάρει το πρωτάθλημα, οι οποίες ηχούν σαν αποχαιρετισμός στον Κυριάκο. Κι αυτό καθότι ο τρυφερός πιστολέρο Ιβάν Σαββίδης είχε δηλώσει πως ο Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός και πως ο Τσίπρας είναι ηγέταρος σαν τον Πούτιν. Αίφνης ο Αδωνις που είναι αλήθεια ότι πάλεψε μόνος του σαν Αστραπόγιαννος την επίθεση που δέχθηκε για την Novartis, (δεν είχε την κάλυψη του Μητσοτάκη), κόβει λάσπη.

Η Ιόλη Πιερίδη γύρισε και γράφει

Μετά από αυτό ο θρυλικός Αδωνις που είναι ένα κόμμα μόνος του θα μπορούσε να προσχωρήσει στους εργατικούς και αεικίνητους καραμανλικούς που έχουν ως ηγέτη τους τον πιο εργατικό πρωθυπουργό της ιστορίας. Οπως με θλίψη διαπιστώνουν οι ταπεινωμένοι νεοδημοκράτες που ζουν κάτω από τη μπότα του καθεστώτος Τσίπρα, στο κόμμα τους κυριαρχεί η διχόνοια και φυγόκεντρες τάσεις. Σε μια συγκυρία μάλιστα που ο Αλέξης Τσίπρας κάνει μετεγγραφές από τα σαλόνια όπως εκείνη της Κατερίνας Παναγοπούλου φήμες θέλουν την κα Νατάσσα Παζαίτη να αναλαμβάνει αμισθί σύμβουλος στο Πρωθυπουργικό Γραφείο για θέματα Υγείας και Πολιτισμού.

Για μένα, ο ΠΑΟΚ είναι ο πραγματικός πρωταθλητής και η καλύτερη ομάδα της φετινής περιόδου» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του Metropolis 95.5, στη Θεσσαλονίκη.

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και να τονίσω πως ήταν η καλύτερη ομάδα της φετινής περιόδου. Δεν χρειάζεται να ξύσουμε πληγές για το πώς έχασε ο ΠΑΟΚ αυτό το πρωτάθλημα. Εμένα μου αρέσουν οι ομάδες να κερδίζουν μέσα στο γήπεδο. Το έχω ξαναπεί πως για μένα ο ΠΑΟΚ είναι ο πραγματικός πρωταθλητής και η καλύτερη ομάδα της φετινής περιόδου. Όλοι έχουν καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο κανονικός πρωταθλητής. Έχω τοποθετηθεί και στο παρελθόν πως ο διαιτητής δεν χειρίστηκε καλά την κατάσταση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

_____________________

ΣΟΚ ΣΤΗ ΝΔ

Ο Καραμανλής κέρδισε τον Αδωνι και η Νατάσσα σύμβουλος του Τσίπρα!

Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να πάρει το Πρωτάθλημα κι εγώ εκπομπή στο “Ε”

_______________________

Για τις σχέσεις της Νέας Δημοκρατίας με τον Ιβάν Σαββίδη, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «Εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι ο κ. Σαββίδης είναι αντίπαλός μας. Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει κανέναν επιχειρηματία αντίπαλο. Το όλο θέμα ξεκίνησε μετά από μία συνέντευξη του Ιβάν Σαββίδη στο Πρώτο ΘΕΜΑ».

«Είναι άσχημο και ντροπιαστικό να χρειαζόμαστε τους ξένους διαιτητές. Αφού όμως οι δικοί μας διαιτητές δεν μπορούν να συνεννοηθούν με τους αρμόδιους φορείς, τότε οι ξένοι διαιτητές είναι απαραίτητοι. Πάντως, είναι θετικό που ο τελικός του Κυπέλλου διεξήχθη ομαλά. Είμαι υπέρ οποιουδήποτε μέτρου βοηθά στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος» σημείωσε ακόμη.

Για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη, τόνισε: «Δεν υπάρχει κανείς και τίποτα που μπορεί να με πείσει πως υπάρχει δικαιολογία για τη συγκεκριμένη επίθεση. Δεν επιτρέπεται η βία για οποιοδήποτε λόγο. Υπάρχουν κάποιες δηλώσεις του κ. Μπουτάρη που είναι ενοχλητικές, όμως για κανένα λόγο δεν δικαιολογείται μία τέτοια ενέργεια. Αν σηκώνει χέρι ο ένας στον άλλο θα καταντήσουμε ζούγκλα. Αν δεν σου αρέσει ο Μπουτάρης μην τον ψηφίζεις».

Ακολουθούν αποσπάσματα από την συνέντευξη του Ιβάν Σαββίδη στον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Μαρκόπουλο>

Γνώριζα τον κ. Σημίτη. Δεν λέω ότι ήμασταν φίλοι. Έχω υπέροχη και φιλική σχέση με τον κ. Καραμανλή. Εάν ο κ. Καραμανλής έκανε όσα κάνει ο Μητσοτάκης γενικώς εγώ μάλλον δεν θα προχωρούσα στις ίδιες ενέργειες επειδή τον σέβομαι πάρα πολύ και τον αγαπώ. Να γνωρίζετε ότι έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα στην περίοδο Καραμανλή κι έχω βοηθήσει. Με τα μέλη της οικογένειας του κ. Μητσοτάκη με την κυρία Μπακογιάννη ξεκίνησα μια νορμάλ επαφή όταν ήταν ακόμα Δήμαρχος Αθηναίων. Επίσης παρακολουθούσα με πολύ προσοχή πολύ τη θητεία του πατέρα Μητσοτάκη στις αρχές του ’90. Δεν θα μπορούσα λοιπόν ποτέ να φανταστώ ότι ο γιος Μητσοτάκης θα μπορούσε ποτέ να κάνει τόσο σκληρά πράγματα.

Το να καταθέσω λοιπόν ένα εξώδικο ή μετά και δικαστική αίτηση κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη ή αν θέλετε όπως κάποιοι προβλέπουν «μελλοντικού πρωθυπουργού της Ελλάδος» – του υποτιθέμενου πρωθυπουργού θα έλεγα,παρόλο που δεν θα γίνει ποτέ του – δεν σημαίνει ότι καταθέτω αγωγή κατά του κόμματος.

Εγώ θέλω έναν τέτοιο πρόεδρο. Όταν άκουγα τον κ. Τσίπρα ήμουν έτοιμος να χειροκροτήσω. Κι αυτό διότι δεν είπε τίποτα παραπανίσιο στην ομιλία του κι επειδή κάλεσε σε διάλογο επί της ουσίας. Όταν εγώ το άκουσα αυτό περίμενα μια σκληρή αντιπαράθεση κι ότι βουλευτές της ΝΔ θα επιτεθούν στον κ. Τσίπρα επί της ουσίας όμως. Γιατί το ότι δηλαδή δεν θα έπρεπε να γίνει αυτή η τροπολογία. Αλλά ο κ. Μητσοτάκης συνέχιζε και ζητούσε χρόνο. Ζητούσε μελέτη του Γενικού Λογιστηρίου. Έξι μήνες δεν ήταν αρκετοί να μελετηθεί το θέμα; Αυτό που έκανε ο κ. Μητσοτάκης λοιπόν ήταν πολιτική δημαγωγία. Ας επιστρέφω όμως στο θέμα της εξώδικης διαμαρτυρίας μου. Όταν άκουσα δημοσίως να με προσβάλλει αισθάνθηκα ότι με θίγει. Τα δικά τους πολιτικά παιχνίδια είναι παιχνίδια και δεν με αφορούν. Ξέρετε πολύς κόσμος με πλησίαζε και μου ζητούσε να μη δώσω συνέχεια. Να μη δώσω σημασία. Και βουλευτές από τη Νέα Δημοκρατία ανήκαν σε αυτή την ομάδα. Και απλοί άνθρωποι που σέβομαι και μεγάλοι επιχειρηματίες. Τότε σκέφτηκα να μη δώσω συνέχεια και πως ίσως να μην έχει νόημα κάτι τέτοιο. Βλέπετε δεν είναι πάντοτε εύκολο να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματα σου παρ’ όλο που ένας πρόεδρος πολιτικού κόμματος είναι υποχρεωμένος να τα ελέγχει. Πολύ περισσότερο ενός κόμματος όπως η ΝΔ που όπως υποστήριξε πρόσφατα και ο κ. Τσίπρας η ΝΔ οδηγείται στο να γίνει μικρό κόμμα.

Print Friendly, PDF & Email