Σαλπάρει ξανά το πλοίο για Ρέθυμνο

Σαλπάρει ξανά το πλοίο για Ρέθυμνο

Έπειτα από ένα μακρύ διάστημα χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση με το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, το Ρέθυμνο επανασυνδέεται με τον Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στον ιστότοπο της ακτοπλοϊκής εταιρείας και του ταξιδιωτικού γραφείου Dandoulakis Shipping and Travel Agency, ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 29 Ιουλίου τα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ «Olympus» της Sea Speed Ferries μεταξύ του Ρεθύμνου και του Πειραιά.

  • Το πλοίο, μεταφορικής ικανότητας 1.200 ατόμων και 450 ΙΧ οχημάτων, θα ξεκινάει το δρομολόγιό του μία μέρα από τον Πειραιά και την επόμενη από το Ρέθυμνο, ενώ την Κυριακή θα αναχωρεί από τον Πειραιά προς το Ρέθυμνο με επιστροφή.

Από το Ρέθυμνο θα αναχωρεί κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο και ώρα 19:00 και με ενδιάμεσες προσεγγίσεις σε Σαντορίνη και Μήλο θα φτάνει στον Πειραιά την επόμενη ημέρα στις 07:50.

  • Από Πειραιά προς Ρέθυμνο θα αναχωρεί κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και ώρα 21:30, με ώρα άφιξης στο Ρέθυμνο 10:20 την επόμενη ημέρα, πάλι με προσεγγίσεις σε Μήλο και Σαντορίνη.

Την Κυριακή το δρομολόγιο θα εκτελείται ως εξής: αναχώρηση από Πειραιά -με προσέγγιση στη Σαντορίνη- στις 09:00 και άφιξη στο Ρέθυμνο στις 20:15 και την ίδια ημέρα αναχώρηση από Ρέθυμνο στις 21:15 και άφιξη στον Πειραιά -μετά από προσέγγιση σε Σαντορίνη και Μήλο- στις 09:55.

Το σύστημα κράτησης και έκδοσης εισιτηρίων λειτουργεί προς εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Φωτό: Dandoulakis Shipping and Travel Agency

Print Friendly, PDF & Email