Σάλος με τον ανεμβολίαστο Γρηγόρη Πετράκο που εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο για εμβολιασμένους

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο ανεμβολίαστος Γρηγόρης Πετράκος τραγουδάει σε νυχτερινό κέντρο μόνο για εμβολιασμένους.
Σε νυχτερινό κέντρο στην Πάτρα θα εμφανίζεται φέτος ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος έχει προκαλέσει αντιδράσεις για τις απόψεις του για τον κορονοϊό.
Ως γνωστόν, ο τραγουδιστής έχει καταφερθεί πολλές φορές κατά των εμβολίων και γενικότερα κατά των μέτρων για τον κορονοϊό.
Από την άλλη, όμως, στους κλειστούς χώρους μαγαζιών επιτρέπονται μόνο εμβολιασμένοι πελάτες, με πολλούς να κάνουν λόγο για «κωλοτούμπα» του Γρηγόρη Πετράκου.
«Είμαι υποχρεωμένος να το δεχτώ, δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η κατάσταση εάν αυτό με ρωτάτε και κάνω αγώνες για να το αλλάξω» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Για την κριτική που είχε ασκήσει το καλοκαίρι στον Κιάμο και τα COVID free μπουζούκια, απάντησε πως τότε υπήρχε επιλογή. Όπως είπε, τώρα ο επιχειρηματίας δεν έχει επιλογή, εάν θέλει να λειτουργήσει, πρέπει να το κάνει με αυτά τα μέτρα ή διαφορετικά να το κλείσει.
Ο Στέφανος Οικονόμου, ο ιδιοκτήτης του κέντρου που εμφανίζεται ο κ. Πετράκος, ανέφερε πως είναι επιλογή του τραγουδιστή να μείνει ανεμβολίαστος και πως ο ίδιος τον κρίνει σαν καλλιτέχνη και συνεργάτη.
Απαντώντας σε σχετικές επικρίσεις θαυμαστών του στο Facebook, o τραγουδιστής ανέφερε ότι δεν υπάρχει αντίφαση στα λεγόμενά του, καθώς το καλοκαίρι υπήρχε επιλογή στα καταστήματα, ενώ τώρα όχι. Πρόσθεσε ότι δεν είναι δυνατόν να μείνει άνεργος, αν και θα προτιμούσε να μην υπάρχει κανένας διαχωρισμός στα νυχτερινά κέντρα.
  • Γρηγόρης Πετράκος: «Να ζητήσει συγγνώμη» λέει ο Βαγγέλης Περρής
Το θέμα συζητήθηκε στο «Πρωινό», όπου αναφέρθηκε ότι υπήρξαν αντιδράσεις από θαυμαστές του Γρηγόρη Πετράκου που του έγραψαν ότι τους «πουλάει» και ότι κάνει ξαφνικά αυτό που του λέει η κυβέρνηση.
Από τη μεριά του, ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε ότι ο Πετράκος είχε επικρίνει τον συνάδελφό του Πάνο Κιάμο για την επιστροφή του στην πίστα, καλώντας τον τραγουδιστή να ζητήσει συγγνώμη «γιατί έχει τεράστια απόσταση αυτό το οποίο έλεγε».
Στην ίδια εκπομπή εμφανίστηκε και η σύζυγος του Γρηγόρη Πετράκου, Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία ανέφερε ότι ο άντρας της «θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο».
Η ηθοποιός απέφυγε πάντως να αναφερθεί στις απόψεις του συζύγου της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ του είπα ότι αν θέλει να εκφράζει πολιτικό λόγο, αυτό θα πρέπει να το κάνει μέσα στη Βουλή και όχι στο facebook κι εκεί τελείωσε η κουβέντα μας. Δεν επεμβαίνω και πολύ».
Παράλληλα, η Θεοφανία Παπαθωμά δεν θέλησε να αποκαλύψει εάν η ίδια έχει εμβολιαστεί, κρατώντας πάντως πιο διαλλακτική στάση: «Όποιος θέλει εμβολιάζεται και όποιος δεν θέλει δεν εμβολιάζεται».