Ρέθυμνο: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε βίλα… με δεκάδες συλλήψεις – Μαζεύτηκαν για… ζάρια

Μπαράζ συλλήψεων από την ΕΛ.ΑΣ στο Ρέθυμνο μετά από σχετική καταγγελία για μάζωξη σε βίλα. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο το βράδυ της Τετάρτης (13/1) διαπίστωσαν πως παρέα 20 ατόμων είχε συγκεντρωθεί στην πολυτελή κατοικία και έπαιζε ζάρια.

Όλοι τους οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο ενώ τους επιβλήθηκαν και πρόστιμα για παράβαση των μέτρων κατά της διασποράς του νέου κορωνοϊού (μη χρήση μάσκας και άσκοπης μετακίνησης).

Στον διαχειριστή της βίλας όπου είχε συγκεντρωθεί η πολυμελής παρέα βεβαιώθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ. Να σημειωθεί ότι ο ίδιος είχε συλληφθεί ξανά στις 27 Δεκεμβρίου του 2020 πάλι για τον ίδιο λόγο.

Πρόστιμο 3.000 ευρώ βεβαιώθηκε και σε ιδιοκτήτη βιβλιοπωλείου στο Ηράκλειο ο οποίος μετά από σχετικό έλεγχο, βρέθηκε να λειτουργεί την επιχείρησή του.

Πρόστιμα για μάσκες και άσκοπες μετακινήσεις

Την ίδια ώρα, με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο τήρησης των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Την Τετάρτη (13/1) στην Κρήτη βεβαιώθηκαν 91 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις. Τα πρωτία κατέχει και πάλι το Ηράκλειο όπου βεβαιώθηκαν συνολικά 42 παραβάσεις. Στα Χανιά είχαμε 20 παραβάσεις, 27 στο Ρέθυμνο και 2 στο Λασίθι.

Για μη χρήση μάσκας βεβαιώθηκαν 41 παραβάσεις. Συγκεκριμένα: 7 στα Χανιά, 11 στο Ρέθυμνο, 18 στο Ηράκλειο και 5 στο Λασίθι.

Πηγή: e-kriti.gr